I partnerskap med Telia

10 juni
Landskrona, Sverige

Telia och Fleet Complete ingår partnerskap i Danmark

Telia Enterprise inkluderar nu Fleet Completes GPS-baserade lösninger i IoT-portföljen, vilket gör det möjligt för danska verksamheter att öka effektiviteten samt minska bränsleåtgång och därmed få en mer miljövänlig och ekonomisk bilpark.

Under namnet Telia Fleet Management lanserar partnerna i första omgång fyra lösningar till fordonskontroll, administration av delade bilar, elektronisk körjournal samt spårning och av material.

”Vårt mål är att hjälpa våra kunder att driva deras verksamheter ännu bättre, genom innovativa tele- och it-baserade lösningar. Digitalisering och IoT specifikt är ett starkt verktyg för att uppnå detta. Genom att erbjuda fordonskontroll, som är en av de mest mogna IoT-tjänsterna, bidrar vi till att våra kunder nu kan utnyttja deras resurser bättre, få en mer miljövänlig drift och samtidigt minskade omkostnader”, säger Mortimer Liebman, Direktör for Telia Enterprise i Danmark.

Globala GPS-lösningar

Fleet Complete är en global softwareleverantör av GPS-baserade lösningar till fordonsparker och mobila arbetsstyrkor, med över 600.000 användare.

”Vi är väldigt glada över det nya samarbetet med Telia och vi ser framemot att ännu fler nu får upp ögonen för digitala lösningar för företag. Vi upplever ett stigande behov hos våra kunder för att kunna urskilja sig genom god service. De olika fordonslösningarna är tillgängliga på en Fleet Management plattform, som gör det möjligt att skräddarsy en lösning anpassad för både små och stora företag med specifika behov”, säger Preben Rasmussen, Nordisk försäljningsdirektör för Fleet Complete.

Läs mer på telia.dk/fleet

Om Fleet Complete

Fleet Complete® är en ledande global IoT-leverantör av uppkopplad fordonsteknologi, utrustningskontroll samt projekthantering för företag med uppdrag på flera platser. Fleet Completes löser de dagliga utmaningarna i arbetet för 600 000 kunder och över 35 000 företag över hela Europa, Kanada, USA, Mexiko och Australien. Fleet Complete har starka OEM-partnerskap med globala marknadsledare, såsom General Motors, Toyota och Mitsubishi och distributionssamarbeten med AT&T i USA och Mexico, TELUS i Kanada, Telstra i Australien och Deutsche Telekom (T-Mobile) i flera europeiska länder. Efter att ha vunnit åtskilliga priser, är företaget med huvudkontor i Toronto, känt som det snabbast växande telematikföretaget i världen.

Om Telia

På Telia är vi glada över de stora möjligheterna till digitalisering. Vi omvandlar ny teknik till konkreta produkter som gör våra kunders liv färgrikare, företag mer effektiva och samhället ännu smartare.
Vi är inte bara ett telekommunikationsföretag. Vi är en värld av digitala upplevelser och kommunikationen till dina vänner, din familj, dina kollegor och dina kunder. Vi är ungefär 800 nyfikna medarbetare som förstår våra kunders önskemål och behov och genom intelligenta lösningar föra dem närmare allt som är viktigt.

Vårt nätverk är grundpelaren i digitaliseringen av Danmark. Det ger oss både ett ansvar och en möjlighet att aktivt göra en positiv skillnad genom att bidra till den gröna övergången, ansluta människor och göra det säkert att flytta online. Vi gör detta genom att nyttja och utforska de många möjligheterna till digitalisering – till fördel för oss alla.

Läs mer om oss på: www.telia.dk

Presskontakt

Preben Rasmussen
Sales Director, Fleet Complete Nordic
+45 4548 0104
marketing@fleetcomplete.dk

Mads Houe
Pressechef, Telia
+45 2827 0171
mads.houe@teliacompany.com