Fleet Complete rullar ut på tyska marknaden

Bonn, 8 juni 2021

 

Telematiklösningar och personaladministration: Fleet Complete lanseras på den tyska marknaden

 

Fleet Complete grundades för mer än 20 år sedan i Toronto, Kanada och är en världsledande leverantör av IoT-lösningar för fleet management, GPS-spårning av företagstillgångar och personalstyrning. Idag har företaget lanserat sina egna direkta säljkanaler i Tyskland och kommer därmed att fortsätta sin framgångsrika bana.

Fleet Complete använder sig inte bara av klassiska telematiklösningar för fordon utan även teknologi för att erbjuda heltäckande tjänster. Detta innefattar automation och integration av hela företagsprocesser; från redovisning till projekt- och personalhantering för att registrera och optimera tjänsterna som mobil personal utför. Konnektivitetspartner för den tyska marknaden är Deutsche Telekom.

”Direktförsäljning i Tyskland öppnar för helt nya möjligheter för oss på den tyska marknaden,” säger Stephan Grimm, Vice President Sales Europe på Fleet Complete. “Det vi erbjuder går långt utöver klassisk fleet management. Med våra lösningar kan vi faktiskt spåra och länka allt som förflyttar sig. Det betyder att vi inte bara hjälper speditörer och utkörningstjänster, vi kan även bygga lösningar för fastighetsförvaltningstjänster eller mobil sjukvård, som integrerar våra tjänster direkt på plats.”

 

Standardiserad teknisk grund – individuell datalösning

Med en helhetsapproach, en kombination av hårdvarulösningar som är så enhetliga som möjligt och helt anpassningsbara mjukvarulösningar på en molnbaserad mobil plattform, kan Fleet Complete arbeta flexibelt för att möta behoven hos företag av olika storlekar. “Våra modulära paket erbjuder rätt lösning för alla behov. Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram en behovsprofil, och baserat på den skapar vi rätt lösning,” säger Stephan Grimm. ”Kort sagt, vårt mål är att ansluta och automatisera så många processer och driftsrutiner som möjligt, så att våra kunder i slutändan sparar så mycket tid och pengar som möjligt.”

 

Presskontakt

Charlotte Kristiansson

Nordic Marketing Specialist, Fleet Complete

charlotte.kristiansson@fleetcomplete.com