Teknisk service och installation

Elektronisk körjournal och fordonskontroll för service- och installationsföretag

Kontakta oss

Fleet Completes digitala fordonshantering ger servicetekniker en enklare arbetsvardag. Du får full överblick över bilarnas GPS-positioner och rörelser med vårt ledande system för fordonskontroll. Den elektroniska körjournal säkrar dessutom en korrekt dokumentation till Skatteverket för att ni ska undvika en upptaxering.

Populära tjänster

FORDONSKONTROLL FÖR SERVICETEKNIKER

FÖLJ BILARNA PÅ KARTAN

Se exakt var fordonens GPS-positioner befinner sig för att styra mest lämpliga servicetekniker till rätt kund. 

U
HITTA NÄRMASTE BIL

Med Fleet Complete fordonsstyrning vet du alltid vilken bil som befinner sig närmast nästa uppdrag. Du sparar tid, dina anställda kör färre kilometer, och dina kunder får snabbare hjälp och en bättre kundupplevelse.

INTRESSEOMRÅDEN I KARTAN

Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område. Den här funktionen ger er bättre kontroll över serviceuppdragen.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Hur bilarna körs ute på vägen har stor inverkan på bränsleförbrukningen. Vi ger dig de data som gör att du enkelt kan korrigera bilens körmönster och därigenom minska bränsleförbrukningen. 

install_icon
SERVICE OCH UNDERHÅLL

Regelbundet underhåll av bilarna gör att förarnas säkerhet är på topp och minskar samtidigt oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljer om bilen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för service.

RAPPORTER

Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

RESOR UTANFÖR ARBETSTID

Har du kontroll över dina anställdas användning av servicebilarna utanför vanlig arbetstid? Med Fleet Complete får du en fullständig översikt över hur företagets bilar används.

FÖRAR-ID

Med en ID-scanner i bilarna kan förarna enkelt identifiera sig. Det ger dig fullständig överblick och trygghet över vem som kör vilket fordon när ni ska hantera flera serviceuppdrag.

INTEGRATION

Vårt öppna API gör det möjligt att integrera våra lösningar och data med externa system. Det kan till exempel integreras med lönesystemet til företaget.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL FÖR SERVICETEKNIKER

FÖLJER SKATTEVERKETS KRAV

Med en godkänd elektroniska körjournal som uppfyller Skatteverkets krav kan bilarna rulla tryggt ut på vägarna mellan kunduppdragen.

RESERAPPORT

Övervaka bilens läge och motorns gång under resan och skapa extensiv statistik för resan. Detta inkluderar avgångs- och ankomstadresser, antal körda kilometer och hastighet.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96-1
100 % AUTOMATISKT

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägga tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

devices-96
STÖD FÖR IOS OCH ANDROID

Körjournalen är kompatibel med de plattformar som oftast används. Så du får tillgång till den vare sig du använder Mac, PC, IOS eller Android.

easypark-200
EASYPARK-INTEGRATION

Fleet Completes körjournal kan integreras med parkeringsappen EasyPark. Det innebär att EasyPark-appen automatiskt uppdateras när bilen lämnar parkeringsplatsen. Du slipper betala för mycket om du glömmer att stänga av EasyPark-appen när du kör

GPS- OCH VERKTYGSSPÅRNING FÖR SERVICETEKNIKER

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.

FØLJ SPÅRNING PÅ KARTA

Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i realtid. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

 

 

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!