Teknisk service och installation

Våra digitala och smarta lösningar ger hantverkare och servicetekniker en enklare arbetsvardag. Vi ger dig överblick över bilarnas positioner och rörelser med vår GPS-baserade flottstyrning, och vår elektroniska körjournal säkrar en korrekt dokumentation av användarnas användning av bilarna, så att du kan undgå en upptaxering.

ANVÄNDBARA FUNKTIONER

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I FLEET MANAGEMENT

FÖLJ BILARNA PÅ KARTAN

Du följer enkelt bilarna på kartan. Med överblick och kontroll över vad som händer på vägen får både föraren och kunden garanti för en snabb responstid och ett effektivt utförande av uppdraget. Samtidigt reduceras onödig extrakörning och tidsåtgång samtidigt som bränsleförbrukningen går ned.

U
HITTA NÄRMASTE BIL

Med vår flottstyrning vet du alltid vilken bil som befinner sig närmast nästa uppdrag. Du sparar tid, dina anställda kör färre kilometer, och dina kunder får snabbare hjälp och en bättre kundupplevelse.

INTRESSEOMRÅDE PÅ KARTAN

Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område. Den här funktionen ger dig bättre kontroll över anläggningsprojekten, t.ex. när bilar, maskiner eller värdefull utrustning lämnade kunden eller byggplatsen.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Hur bilarna körs ute på vägen har stor inverkan på bränsleförbrukningen. Vi ger dig de data som gör att du enkelt kan korrigera bilens körmönster och därigenom minska bränsleförbrukningen. Grönare körning är bra för både företaget och miljön.

install_icon
SERVICE OCH UNDERHÅLL

Regelbundet underhåll av bilarna gör att förarnas säkerhet är på topp och minskar samtidigt oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljer om bilen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för service.

RAPPORTER

Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

RESOR UTANFÖR ARBETSTID

Har du kontroll över dina anställdas användning av förmånsbilarna utanför vanlig arbetstid? Med Fleet Complete får du en fullständig översikt över hur dina bilar används.

FÖRAR-ID

Med en ID-skanner i bilarna kan förarna enkelt registrera sig.  Det ger dig fullständig överblick och trygghet i din bilanvändning och kan enkelt optimera bildelningen för fullt utnyttjande av din bilpark.

INTEGRATION

Vårt öppna API gör det möjligt att integrera våra lösningar och data med externa system. Det kan till exempel integreras med lönesystemet til företaget.

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I ELEKTRONISK KÖRJOURNAL

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av tjänstekörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

RESERAPPORT

Övervaka bilens läge och motorns gång under resan och skapa extensiv statistik för resan. Detta inkluderar avgångs- och ankomstadresser, antal körda kilometer och hastighet.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96-1
100 % AUTOMATISKT

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägga tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

devices-96
STÖD FÖR IOS OCH ANDROID

Körjournalen är kompatibel med de plattformar som oftast används. Så du får tillgång till den vare sig du använder Mac, PC, IOS eller Android.

easypark-200
EASYPARK-INTEGRATION

Vår körjournal kan integreras med parkeringsappen EasyPark. Det innebär att EasyPark-appen automatiskt uppdateras när bilen lämnar parkeringsplatsen. Du slipper betala för mycket om du glömmer att stänga av EasyPark-appen när du kör

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I UTRUSTNINGSSPÅRNING

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.

FØLJ SPÅRNING PÅ KARTA

Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i realtid. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

 

 

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!