Bygg och anläggning

Bygg- och byggbranschen är en konkurrenskraftig industri, men med små marginaler där effektivitet, dokumentation och arbetsflöde är viktiga för att bibehålla en konkurrensfördel. Låt oss hjälpa dig att digitalisera ditt företag genom att erbjuda smarta lösningar som bidrar till att minska bil- och maskinkostnader och förenkla uppdragsstyrningen.

ANVÄNDBARA FUNKTIONER

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I FLEET MANAGEMENT

FÖLJ BILARNA PÅ KARTAN
Du följer enkelt bilarna på kartan. Med överblick och kontroll över vad som händer på vägen får både föraren och kunden garanti för en snabb responstid och ett effektivt utförande av uppdraget. Samtidigt reduceras onödig extrakörning och tidsåtgång samtidigt som bränsleförbrukningen går ned.

U
HITTA NÄRMASTE BIL
Med vår flottstyrning vet du alltid vilken bil som befinner sig närmast nästa uppdrag. Du sparar tid, dina anställda kör färre kilometer, och dina kunder får snabbare hjälp och en bättre kundupplevelse.

INTRESSEOMRÅDE PÅ KARTAN
Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område. Den här funktionen ger dig bättre kontroll över anläggningsprojekten, t.ex. när bilar, maskiner eller värdefull utrustning lämnade kunden eller byggplatsen.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING
Hur bilarna körs ute på vägen har stor inverkan på bränsleförbrukningen. Vi ger dig de data som gör att du enkelt kan korrigera bilens körmönster och därigenom minska bränsleförbrukningen. Grönare körning är bra för både företaget och miljön.

SERVICE OCH UNDERHÅLL
Våra digitala och smarta lösningar ger hantverkare och servicetekniker en enklare arbetsvardag. Våra verktyg som flottstyrning och elektronisk körjournal säkrar flöde, effektivitet och kontroll.

.

RAPPORTER
Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

RESOR UTANFÖR ARBETSTID
Har du kontroll över dina anställdas användning av förmånsbilarna utanför vanlig arbetstid? Med Fleet Complete får du en fullständig översikt över hur dina bilar används.

FÖRAR-ID
Med en ID-skanner i bilarna kan förarna enkelt registrera sig.  Det ger dig fullständig överblick och trygghet i din bilanvändning och kan enkelt optimera bildelningen för fullt utnyttjande av din bilpark.

INTEGRASJONER
Vårt API gjør det mulig å integrere våre løsninger og data med andre eksterne system. Det kan for eksempel være integrasjon med faktureringssystemet i bedriften.

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I UTRUSTNINGSPÅRNING

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.

DIGITALT KARTA

Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i en digital karta. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

 

 

LANG BATTERILEVETID
Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I UPPGIFTSHANTERING

PROJEKT

Ta kontroll över dina projekt. Vi ger dig en översikt över de kostnader och den tid du har använt per projekt. Med hjälp av adresslistor kan du enkelt tilldela turer till specifika projekt eller planera körrutter för dina anställda ute på vägen.

UPPGIFTSHANTERING

Skicka uppdragen direkt till dina anställda från kontoret och få aktuella statusuppdateringar och återkoppling om projekt och uppgifter. Finns för PC/Mac, surfplatta och smartphone.

 

 

API
För dig som vill bygga på Fleet Complete-lösningen eller vill använda våra data och tjänster för att skräddarsy egna lösningar för ditt företag.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!