Bygg och anläggning

Bygg- och anläggninsbranschen är en konkurrenskraftig industri där de små marginalerna räknas för att vinna flest kunder. Effektivitet, korrekt dokumentation och optimala arbetsflöden som ger proffsiga resultat gör att kunderna väljer ditt byggföretag igen. Låt oss hjälpa dig att sköta fordonshanteringen och körjournalerna helt automatiskt, så att ni får mer tid över till kunderna.

POPULÄRA TJÄNSTER

FORDONSKONTROLL FÖR BYGGFÖRETAG

FÖLJ BILARNA PÅ KARTAN

Du kan enkelt spåra bilarna på kartan och se vem som är närmast byggarbetsplatsen. Med överblick och kontroll över vad som händer på vägen får både föraren och kunden garanti för en snabb responstid och ett effektivt utförande av bygguppdraget.

U
HITTA NÄRMASTE BIL

Med Fleet Completes fordonsstyrning och fleet management vet du alltid vilken bil som befinner sig närmast nästa uppdrag. Du sparar tid, dina anställda kör färre kilometer, och dina kunder får snabbare hjälp och en bättre kundupplevelse.

BYGGOMRÅDEN I KARTAN

Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område. Den här funktionen ger dig bättre kontroll över anläggningsprojekten, t.ex. när bilar, maskiner eller värdefull utrustning lämnade kunden eller byggplatsen.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Hur bilarna körs ute på vägen har stor inverkan på bränsleförbrukningen. Fleet Complete ger dig datan som gör att du enkelt kan korrigera bilens körmönster och sänka drivmedelskostnaderna med hjälp av en reserapport.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Våra digitala och smarta lösningar ger hantverkare och byggarbetare en enklare arbetsvardag. Våra verktyg som flottstyrning och elektronisk körjournal säkrar flöde, effektivitet och kontroll.

.

RAPPORTER

Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

RESOR UTANFÖR ARBETSTID

Har du kontroll över hantverkarnas användning av arbetsbilarna utanför vanlig arbetstid? Med Fleet Complete får du en fullständig översikt över hur dina bilar används.

FÖRAR-ID

Med en ID-scanner i bilarna kan förarna enkelt registrera sig. Det ger dig fullständig överblick och trygghet i din bilanvändning, samt ger er korrekta körjournaler kopplade till rätt förare.

INTEGRATIONER

Vårt API gör det möjligt att integrera Fleet Completes lösningar och data med andra externa system. Det kan till exempel vara integration med ditt företags faktureringssystem.

GPS- OCH MASKINSPÅRNING FÖR BYGGFÖRETAG

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.

DIGITAL LIVE-KARTA

Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i en digital karta. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

 

 

LÅNG BATTERITID

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

UPPDRAGSHANTERING FÖR BYGGFÖRETAG

PROJEKT

Ta kontroll över dina projekt med bättre projektstyrning. Vi ger dig en översikt över de kostnader och den tid du har använt per projekt. Med hjälp av adresslistor kan du enkelt tilldela turer till specifika projekt eller planera körrutter för dina anställda ute på vägen.

UPPGIFTSHANTERING

Skicka uppdragen direkt till dina anställda från kontoret och få aktuella statusuppdateringar och återkoppling om projekt och uppgifter. Finns för PC/Mac, surfplatta och smartphone.

 

 

API

För dig som vill bygga på Fleet Complete-lösningen eller vill använda våra data och tjänster för skräddarsydda lösningar för ditt företag.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!