Jobba med oss?

Fleet Complete är ett internationellt företag som består av entusiastiska och nytänkande medarbetare. Vi letar alltid efter nya talanger som ser möjligheter i ett växande, internationellt företag.

Följ med på resan!

Fleet Complete är ett av världens snabbast växande telematik- och IOT-företag. Mycket tack vare företagskulturen som finns på alla våra kontor. Under  2017 och 2018 resulterade det i flera utmärkelser, som en av de bästa arbetsgivarna i Toronto. Följ med på den resan du också!

Samarbete och produktivitet

Kommunikationen i Fleet Complete kännetecknas av en informell och öppen ton på alla avdelningar. Det resulterar i en engagerande arbetsmiljö, där människor känner delaktighet och ser värdet av sina bidrag. Det ökar produktiviteten och minskar på ett naturligt sätt risken för ”bromsklossar” i ett företag som växer mycket snabbt.

VÅR FÖRETAGSKULTUR

En bra arbetsmiljö och goda relationer med kolleger på andra kontor hjälper oss att bli ännu mer produktiva som företag. Sociala aktiviteter utanför jobbet ingår också i vår kultur, något som bidrar till att stärka relationen mellan de anställda.

”Det är något speciellt att få arbeta med det du älskar i ett företag som hela tiden ställer upp för dig. Det här är ett företag där jag kan prestera på topp, uppleva framgång tillsammans med kollegerna och vara med om personlig och yrkesmässig utveckling. Det är givande att kunna ge av sig själv till ett fantastiskt företag, som verkligen bryr sig om sina anställda och som vill att de ska förbättra sig varje dag. Fleet Complete är ett engagerande, inspirerande och levande företag, precis som vi som jobbar där.”

Sofia Alvarez , Revisor, Finans

Våra lediga jobb

LÄRA SIG. VÄXA. UTMANA DIG SJÄLV.

Det är människorna på Fleet Complete som gör företaget. Vi anställer människor som är engagerade, dedikerade, innovativa i sitt tänkande och som älskar att vinna.

Vi strävar efter att upprätthålla en öppen och transparent företagskultur, där alla känner att de har möjlighet att bidra och komma med idéer. I en miljö som kännetecknas av snabb tillväxt är det viktigt att medarbetarna ser att bra idéer snabbt kan realiseras.