Elektronisk körjournal

Smidig körjournal och GPS-träcking för dokumentation av milersättning, eller bättre kontroll på företagets bilar.

Elektronisk körjournal 

Smidig Körjournal och GPS-lösning utan bindningstid för dig som behöver föra körjournal för att dokumentera milersättning eller yrkeskörning.

Våra digitale lösningar:

  • Utan långa bindningstider och till rätt pris
  • Ökar dina marginaler och förbättrar logistiken
  • Tar bort tidskrävande manuell administration
  • Minskar bilkostnaderna
  • Uppfylla Skatteverkets rekommendationer

Skicka mig en offert !

SPARA TID

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS. Du behöver inte längre komma ihåg var eller när du körde. Sparar tid för både användare, administratör och ekonomiavdelning. Det är enkelt att skilja mellan privata resor och tjänsteresor, möjlighet till vidarerapportering, godkännandemodul och dokumentation av tjänstekörning. 

MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL FÖR STÖRRE FÖRETAG

Behöver du en körjournalslösning som förenklar hanteringen av yrkesförare och bilanvändning bland många anställda och i olika team? Vi erbjuder skalbara lösningar som enkelt anpassar sig till medelstora företag och stora organisations behov av papperslös administration och arbetsflöden med möjlighet till API-integration

Läsa mer →

100 % AUTOMATISKT

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägge tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

KORREKT DOKUMENTATION

Du vet alltid när bilen har kommit fram till kunden och har därmed dokumentation gentemot kunden att du har varit där vid avtalad tid.  Vår elektroniska körjournal uppfyller också Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning.

BEHOVSANPASSAD INTEGRATION

Med hjälp av vårt API kan du integrera en rad externa system, så att systemet blir skräddarsytt till dina behov. Och du behöver hjälp med att konfigurera integrationen är vår tekniska avdelning beredd att bistå dig.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!