Fleet Complete och Dialect ingår partnerskap om försäljning av bland annat elektroniska körjournaler

Landskrona 11 juni, 2021 

 

Fleet Complete & Dialect lanserar Connected Business Mobility i Sverige

“Användarupplevelsen, kundanpassningen och möjligheterna till produktutveckling som våra användare vill ha”

Fleet Complete och Dialect samarbetar för att erbjuda företag i Sverige, med en fordonsflotta, en full-stack fleet management-lösning som innefattar elektronisk körjournal och GPS-spårning av värdefull utrustning.

Genom det här partnerskapet kan svenska företagskunder av alla storlekar, få en skalbar, helomfattande digital plattform för att hantera sina företagsbilar, körjournaler och värdefull företagsutrustning.

“Samarbetet mellan Dialect och Fleet Complete kommer att ge den svenska marknaden tillgång till pålitliga, innovativa lösningar för business mobility som redan används av mer än fyrtio tusen företag och organisationer runt om i världen,” säger Preben Rasmussen, Nordic Sales Director på Fleet Complete. “Vårt mål är att tillsammans bli den ledande telematikleverantören i Sverige och hjälpa företag att förbättra sina processer och öka verksamheten genom konnektivitet och optimering.”

Några av de viktigaste fördelarna är bland annat automatisk dataadministration, sänkta bränslekostnader, effektiv ruttplanering, lägre koldioxidutsläpp och förbättrat underhåll av fordonen.

“Vi på Dialect överväger noggrant våra samarbeten,” säger Thomas Mattsson, CEO på Dialect. “Det måste vara enkelt för våra kunder att använda hårdvaran och tjänsterna. Detta får vi med Fleet Complete. De har användarupplevelsen, kundanpassningen och möjligheterna till produktutveckling som våra användare vill ha.”

Fleet management-lösningen erbjuder:

  • GPS-spårning i realtid av alla fordon på en karta, föraridentifiering, vilka rutter som körts samt avancerade rapporter om fordonsflottans tillstånd och aktivitet.
  • Elektronisk körjournal för enklare skatteredovisning med automatisk loggning av körinformation varje gång som företagsbilar används.
  • Spårning av utrustning för att med hjälp av GPS hålla koll på verktyg, utrustning och maskinutrustning som befinner sig på anläggningar och arbetsområden under en längre period och som riskerar att bli stulna eller hamna på fel plats.

 

Om Dialect

Dialect bildades i augusti 1995 då ett antal fria fackhandlare började verka under ett gemensamt varumärke. Idag är Dialect en rikstäckande kedja, som sedan 2019 ägs av dess franchisetagare. Dialect levererar it- och telekommunikation och hittar alltid de bästa lösningarna för att göra det enkelt att arbeta smart.

Dialects franchisetagare ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats och lösning. Utöver integrerade lösningar erbjuds ett brett utbud av produkter och tjänster. Tjänstelösningarna innefattar bland annat mobil- och telefonitjänster, dokument- och IT-tjänster, lösningar för den uppkopplade bilen samt installation och support för dessa tjänster.

Med stort engagemang och brett kunnande tar Dialect ansvar för helheten. Dialect är idag en oberoende rådgivare som hjälper små- och medelstora företag att hitta den bästa lösningen så att de kan fokusera på det som de gör bäst.

LinkedIn: Dialect
Facebook: Dialect

 

 

Om Fleet Complete

Fleet Complete® är en ledande global leverantör av telematik och levererar verksamhetskritiska lösningar för vagnparker, tillgångs- och mobil personalhantering. Företaget betjänar cirka 600 000 abonnenter och över 40 000 företag och statliga organisationer i Kanada, USA, Mexiko, Australien och i hela Europa. Företaget har viktiga distributionssamarbeten med AT&T i USA och Mexiko, TELUS och Rogers i Kanada, Telstra i Australien, Telia i Danmark, Cosmote i Grekland och Deutsche Telekom (T-Mobile) i flera europeiska länder. Fleet Complete odlar starka OEM-partnerskap med globala marknadsledare, såsom bland annat ConMet, Cummins, Ford, General Motors, Mitsubishi Australia och Toyota. Det är fortfarande ett av de snabbast växande företagen globalt och har vunnit många priser för innovation och tillväxt. För mer information, besök www.fleetcomplete.se.

Social Media

LinkedIn: Fleet Complete
Facebook: Fleet Complete

 

 

Presskontakt

Tim Kwan
Global Marketing Director, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com