Om Fleet Complete

Helping Fleets Thrive

Fleet Complete bilades år 2000 i Toronto av vår VD Tony Lourakis och hans affärspartner Andrew Merisanu. Företaget började med att erbjuda digitala lösningar för bud- och leveransbranschen, men växte snabbt till att omfatta flera sektorer som transport, logistik och teknisk service och underhåll. Fokus var på att lösa kundernas behov och presentera smarta, skalbara lösningar i ett lättförståeligt system – för Fleet Complete var det nyckeln till framgång.

Företagskulturen i Fleet Complete kännetecknas av innovation och kvalitet, något som med tiden har bidragit till stark tillväxt, etablering av strategiska partnerskap. avancerade tekniska lösningar och duktiga och engagerade medarbetare i organisationen.  Fleet Complete har en äkta och stark önskan om att bli den ledande globala aktören på marknaden. Tack vare en solid affärsstrategi och solida lösningar som ger kunderna mervärde fortsätter Fleet Complete att växa internationellt. Idag är företaget bland de ledande aktörerna i Nordamerika, Mexiko, Europa och Australien.

Fleet Complete anses idag vara en av världens absolut snabbast växande telematikleverantörer, och hjälper dagligen kunderna med marknadsledande mobila molnbaserade lösningar inom fleet management, elektronisk körjournal, spårningsteknik och uppgiftshanteringslösningar.

Träffa Matt

Matt är vår maskot på Fleet Complete och en figur som alla anställda har ett speciellt förhållande till. Matt är ärlig, flitig och tillmötesgående som person. Helt enkelt en äkta problemlösare med stor passion för effektivitet, något som kännetecknar honom både på jobbet och privat

Hans motto är ”Erbjud alltid hjälp till dem som behöver hjälp”.

Matt är den som alltid gör den lilla extra och som aldrig är rädd för att bli smutsig om händerna. Utöver att ha attityden ”att få jobbet gjort” är Matt också en person som kunden alltid kommer ihåg.

Matt är självklart från Kanada och fick sitt namn för att han är en Mobile Asset Tracking Technician.

MÄNNISKOR

Fleet Complete består av många engagerade, innovativa och dedikerade människor med en brinnande önskan att lyckas. Vår humoristiska entreprenörsanda tillsammans med synergierna mellan begåvade människor bidrar starkt till en arbetsmiljö skapad för snabb tillväxt, en vilja att förändras och nya möjligheter.

KUNDFOKUSERING

Våra kunder är i fokus för allt vi gör. Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för dig som kund, från att utveckla nya produkter till användarupplevelser och kundsupport. Vårt mål är att bidra till din framgång. Det gör vi genom att erbjuda papperslösa, smarta och digitala lösningar för ökad tillväxt och förbättrat resultat för ditt företag

PARTNERS

Som leverantör av telematiklösningar  och ”Internet of Things (IoT)” är det viktigt för oss att du som kund upplever samma säkerhet och stabilitet i vårt nätverk som hos de stora operatörerna. Därför samarbetar vi enbart med de ledande teleoperatörerna i varje region.

PRODUKTIVITET

Vi söker alltid de bästa talangerna och tillsammans med vårt fokus på innovation och kvalitet gör det oss produktiva över hela linjen. Vi tror att det lönar sig att göra saker smartare och att prestera sitt bästa varje dag man kommer till jobbet.

KVALITET

Våra kunder visar sitt förtroende för oss genom att de låter oss arbeta inom affärskritiska områden i deras företag. Därför är det viktigt för oss att alltid erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten vad gäller tjänster, produkter och serviceerbjudanden.

LOKALMILJÖ

På Fleet Complete har vi en stark önskan att ge något tillbaka till lokalsamhället. Vi gör det genom sponsring och stöd till ideella organisationer.

INNOVATION

Innovation är centralt för allt vi gör och genomsyrar de dagliga rutinerna i vår verksamhet. Mycket av vår framgång och tillväxt beror på vår förmåga att förverkliga både små och stora idéer som kommer från våra anställda. Allt från produkter och tjänster till nya standarder och genomförande av ”Best Practise”. Så förändras vi hela tiden och blir lite bättre för var dag som går.