BILDELNINGSSERVICE FÖR FÖRETAG

Smart IT-system för att dela bilar mellan anställda!

Be om ett pris

Bildelning av bilpooler inom kommuner, offentlig verksamhet, organisationer och företag blir allt vanligare. Fleet Complete har därför tagit fram en bildelningslösning för dig som vill få full kontroll på hur bilarna används och hur ni kan utnyttja kapaciteten maximalt, utifrån antalet bilar och deras användning. Färre bilar innebär lägre driftkostnader, samtidigt som företagets koldioxidutsläpp minskar. Det är bra för miljön och bra för ekonomin att få kontroll på bilparkens användning.

En kund som har använt sig utav Fleet Completes bildelningslösning är det danska försvaret. Läs mer här om hur det gick till.

Våra lösningar

Carsharing Basic

SE BILAR PÅ KART

Se bilarnas exakta position på en digital karta, eller välj period eller datum för att se var transportbilarna har varit tidigare. Med några tangenttryckningar kan du planera körrutter, adressökning och beräkna avståndet till kunden eller uppdragsplatsen. Det är smart fleet management!

RESERAPPORT

Övervaka bilens läge och motorns gång under resan och skapa extensiv statistik för resan. Detta inkluderar avgångs- och ankomstadresser, antal körda kilometer, restid samt maximal och genomsnittlig hastighet.

FÖRAR-ID

Med en ID-skanner i bilarna kan förarna enkelt registrera sig.  Det ger dig fullständig överblick och trygghet i din bilanvändning och kan enkelt optimera bildelningen för fullt utnyttjande av din bilpark.

VARNINGAR

Ställ in varningar i systemet och få meddelande omgående om ett fordon lämnar ett specifikt arbetsområde, överskrider definierade hastighetsgränser eller på annat sätt bryter fördefinierade gränser i systemet. Det finns många sätt att spåra bilar på.

OMRÅDE PÅ KARTA

Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område

RAPPORTER

Effektivisera administrationen av bilparken med anpassade rapporter i systemet.  Denna typ av reserapport ger dig till exempel bättre kontroll över driftkostnader och bilanvändning. Detta kan hjälpa dig att styra dina anställda i riktning mot ett grönare körmönster.

Carsharing Professionell (+ Basic )

BOKNING

Full kontroll över bokning och fördelning av bilarna i bilparken.  Med våra bildelningslösningar är det möjligt att fördela kostnader inom avdelningen eller över flera avdelningar, beroende på hur bilarna används.

PÅMINNELSER

Regelbundet bilunderhåll säkerställer att förarnas säkerhet är på topp. Samtidigt reduceras oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljerna om bilen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för service.

KUNDER

Importera alla dina kunder och se dem på den digitala kartan. Det gör det lättare att skapa en mer effektiv ruttplanering. När du eller dina anställda är ute på fältet är det lätt att kolla vilka andra kunder som befinner sig i området

KPI

Definiera dina egna Key Performance Indicators (KPI) för de nyckeltal som har en avgörande betydelse för din framgång. Till exempel genomsnittlig bränsleförbrukning eller antalet körda kilometer.

KOSTNADER

Du får också en detaljerad översikt över alla kostnader som är förknippade med din bilpark. Med hjälp av enkla diagram och statistik visar vi var du kan ta lönande initiativ.

Så bokar du en bil i appen

Så får du översikt