GPS-spårsändare med utrustningskontroll

Spåra verktyg, maskiner, släp, fordon och annat arbetsmaterial med ledande GPS-tracker.
Spårsändaren visar exakt var utrustningen befinner sig och larmar vid stöld.

Be om ett pris

Spårsändare

SPÅRA VERKTYG OCH UTRUSTNING

Marknadens senaste spårsändare för dig som vill säkra och spåra verktyg och utrustning. Spårsändaren larmar direkt vid stöld.

Mer information om spårsändaren →

SPÅRA UTRUSTNING PÅ KARTA

Se var dina verktyg och fordon befinner sig i den digitala Google maps-kartan och spara tid på att leta efter olika verktyg.

LARMAR VID STÖLD

Om oturen är framme och verktyg eller maskiner blir stulna eller förflyttar sig utanför ett speciellt område, skickar spårningssystemet omedelbart en varning till ägaren.

ÅTERFÅ STULEN UTRUSTNING

GPS-spårsändaren kan användas för att låta polisen följa tjuvens resa med utrustningen och ökar dina chanser för att återfå verktygen samt få fast tjuven.

 UTRUSTNINGSKONTROLL FÖR MASKINER

Att spåra maskiner och verktyg med GPS är en lönsam investering (som inte behöver kosta mycket) och ökar chanserna att få tillbaka stulna verktyg, släpvagnar, containrar och maskiner betydligt. Fleet Completes utrustningskontroll och GPS-spårsändare övervakar både plats och rörelser i realtid. Varningar utlöses automatiskt om dina verktyg eler andra säkrade ägodelar blir stulna. Med hjälp av GEO-fence larmas du också omedelbart vid stöld och om maskiner, verktyg eller övrig utrustning förflyttas utanför ett fördefinierat område utan tillstånd.

areas-96

GEOFENCE

Lägg in ett godkänt arbetsområde med hjälp av koordinater på Google maps-kartan (geofencing). Vid stöld av utrustning kommer du då få en varning när utrustningen lämnar området.

Mer information ->

Daily-Tasks-Icon-96-1

TRYGGT STÖLDSKYDD

Larmsystemet i spårsändaren fungerar som ett stöldskydd som varnar dig direkt om utrustningen blir stulen.

implementation-96

LÅNG BATTERITID

Fleet Completes GPS-spårsändare levereras med ett robust och vattentätt (IP67) batteri med en livslängd på 3 år.

SPÅRA BIL?

Det är lika viktigt att säkra och spåra din bil, och inte minst företagets bilar, som dyra maskiner och verktyg. Här kan du spåra bilar med Fleet Completes GPS tracker. Du kan enkelt kombinera spårning för både utrustning och bilar med Fleet Complete. Kontakta oss längst ner på sidan så hjälper vi dig att komma igång!

Mer information om spårning av bilar →