Använder du bil i jobbet som privatperson eller egenföretagare? Då är det smart att använda en elektronisk körjournal för att säkerställa korrekt milersättning, förmånsbeskattning och dokumentation av din bilanvändning.

ANVÄNDBARE FUNKTIONER

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I ELEKTRONISK KÖRJOURNAL

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en uptaxering.

RESERAPPORT

Alla turer loggas automatiskt med hjälp av GPS.  Då behöver inte längre komma ihåg när eller var du körde. För den som behöver det är det enkelt att skilja mellan privat och yrkesmässig användning för vidarerapportering eller dokumentation av yrkeskörning.

FORDEL JOBB OG PRIVATKJØRING

Du kan enkelt fördela turerna mellan privat och yrkesmässig användning så att du kan få korrekt dokumentation för förmånsbeskattning och milersättning.

UPPDATERAD MILERSÄTTNING

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation och är alltid uppdaterad med korrekt milersättning.

Plug N`Drive

Vår elektronisk körjournal kan monteras direkt i bilan OBD-uttag. Det är enkelt, intuitivt och tar inte dig många sekunder.

DIGITALE RAPPORTER

Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning!