BLI FLEET COMPLETE PARTNER

Marknadsför dina tjänster på Fleet Complete Marketplace och få tillgång till nya kunder

VEM KAN BLI PARTNER?

Fleet Complete Marketplace är en internationell digital marknadsplats där du kan presentera tjänster och produkter som kan integreras med Fleet Completes IOT-plattform. I samarbete med vårt professionella serviceteam ser vi till att integrationerna är kvalitetssäkrade och kan leverera kundupplevelser i världsklass.

OEM-tillverkare och bildelsproducenter

Vi kan ansluta OEMs och andra tillverkare direkt till vår databas via vår egen digitala bigdataplattform Connvex.

Programvaruleverantöre

Vi vill erbjuda våra kunder det bästa inom programvara och goda användarupplevelser.  Är du utvecklare och leverantör av programvara som kan skapa mervärde för våra gemensamma kunder? Då vill vi gärna prata med dig.

Telekomföretag

Vår främsta marknadskanal är att erbjuda våra tjänster och produkter via telekomföretag. Vill du höra mer om möjligheterna på din marknad, så kontakta oss idag!
73%
av våra partners har fått tillgång till kunder som de annars inte skulle ha gjort affärer med, om det inte hade varit för vår Fleet Complete partnerplattform.

82%
av våra partners upplever förbättrad kundlojalitet genom att använda våra integrationer via vår digitala marknadsplattform.

”Integrationen vi har skapat med Fleet Complete var av sådan kvalitet att det gav oss ett viktigt försteg före våra konkurrenter.” 

Shawn McMahon

President, Day and Ross Dedicated Logistics

VAD VÅRA PARTNERS GILLAR MED VÅR PLATTFORM

Fleet Complete är en av världens ledande aktörer när det gäller smarta IoT-lösningar för mobil arbetskraft. Vi har över 500 000 aktiva abonnenter fördelade på Nordamerika, Europa och Australien. När du blir partner med oss får du tillgång till förstklassiga kvalitetsresurser och kan expandera din marknad internationellt i samarbete med ledande företag som TELUS, AT & T, T-Mobile och Telstra.
Få tillgång till vårt professionella team av utvecklare som hjälper dig att utveckla och integrera dina lösningar i Fleet Complete-plattformen

Som Fleet Complete Store-partner blir du certifierad och får ett märke som visar att du är erkänd av Fleet Complete och våra partners, och att våra telekompartners kan sälja dina lösningar.

Få tillgång till vårt öppna API och skapa skräddarsydda lösningar. Det är både enkelt och väldigt intuitivt.  Du kommer att vara igång med de nya lösningarna om några få dagar.

Bli Partner med Fleet Complete!