Jordbruk

Få överblick över maskinernas positioner, rörelser och livslängd. Fleet Completes maskinhantering ger exakt överblick över vilka områden traktorn eller grävmaskinen har arbetat på under dagen. Dessutom kan vår GPS-spårning och maskinkontroll öka dina chanser att återfinna stulna maskiner och verktyg och ge dig en lägre försäkringspremie.

POPULÄRA TJÄNSTER

FORDONSKONTROLL FÖR JORDBRUK

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Få koll på bränsleforbrukningen til maskinparken med data och bränslerapporter som utvecklats för att minska driftkostnaderna och maximera din lönsamhet.

GPS-POSITION OCH ANVÄNDNING

Få exakt GPS-position och användningstid på alla typer av maskiner på en digital karta. 

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Regelbundet underhåll av maskiner och bilar gör att förarnas säkerhet är på topp och minskar samtidigt oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljer om maskinen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för maskinservice.

MASKIN- OCH VERKTYGSSPÅRNING FÖR JORDBRUK

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och aktivera varningar vid stöld. Därefter kommer du att ta emot en varning om maskiner eller utrustning kommer in eller lämnar området.

DIGITAL KARTA

Med utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i en digital karta. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen minimum två gånger per dygn.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt spårnings- och kontrolllösning för dina maskiner och verktyg.