Jordbruk

Få överblick över maskinernas positioner, rörelser och livslängd. Du får en snabb överblick över vilka områden traktorn eller skördetröskan har arbetat på under dagen. Dessutom kan vår GPS-spårning och utrustningskontroll öka dina chanser att återfinna stulna maskiner och utrustning.

 

ANVÄNDBARE FUNKTIONER

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I FLEET MANAGEMENT

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Få koll på bränsleforbrukningen til maskinparken med data och bränslerapporter som utvecklats för att minska driftkostnaderna och maximera din lönsamhet.

POSITION OCH ANVÄNDNING

Håll koll på exakt position och användningstid til maskiner och skogsmaskiner på en digital karta.  Möjlighet for å ladde upp kartor i GIS(geografiskt informationssystem)

SERVICE OCH UNDERHÅLL

Regelbundet underhåll av maskiner och bilar gör att förarnas säkerhet är på topp och minskar samtidigt oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljer om maskinen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för service.

DU HITTAR DESSA FUNKTIONER I UTRUSTNINGSSPÅRNING

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om maskiner eller utrustning kommer in eller lämnar området.

DIGITAL KARTA

Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både position och rörelser i en digital karta. Om du önskar att se var utrustningen har varit tidigare kan du göra detta genom att definiera ett bestämt tidsintervall i kartfunktionen.

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!