FANNY_ANSELIN_MarketingSpecialist

31 januari
Landskrona, Sverige

Fleet Complete går in i samarbete med Rogers, Kanadas största telekomföretag.

På global nivå är Rogers det åttonde telekomföretaget som Fleet Complete samarbetar med, och fler förväntas att meddelas inom kort. Rogers Communications och Fleet Complete meddelar idag ett nytt strategiskt partnerskap som ska säkerställa ett komplett utbud av IoT-lösningar inklusive fordonskontroll och GPS-spårning för företag i Kanada och USA.

I framtiden kommer Rogers att erbjuda sina kunder en fordonshanteringsplattform som gör det möjligt för företag i alla branscher att erbjuda bästa möjliga kundupplevelse genom att ange exakta ankomsttider och dokumentation för leveranser.

Det är en mångsidig lösning som gör det möjligt att kontrollera vilken plats företagets fordon befinner sig på, spåra produktivitet och körbeteenden, hjälpa till att hantera schemalagda servicetillfällen och därmed minimera risken för plötsliga störningar.

”I samarbete med Fleet Complete kan Rogers nu erbjuda kanadensiska företag de senaste lösningarna för fordonshantering”, säger Dean Prevost, VD för Rogers for Business. Med Fleet Completes innovativa IoT-plattform gör vi det möjligt för alla fordonsägare att förbättra kundupplevelsen och använda smart teknik för att öka kostnadseffektiviteten och förbättra säkerheten.”

Lösningen gör det också möjligt för kommunerna att utveckla ”intelligenta” städer, genom att optimera och skapa synlighet över kollektivtrafiken och deras egna tjänstebilar.

Tony Lourakis, grundare och VD på Fleet Complete säger: ”Vi är mycket nöjda med vårt nya partnerskap med Rogers, som lägger ytterligare ett internationellt telekomföretag till vår globala partnerskapslista. Tillsammans med våra telekompartners erbjuder vi professionella telematiklösningar till små och stora företag och kommuner över hela världen. Vi har flera partnerskap på gång även i Europa, som vi tillkännager inom en snar framtid.”

Om Fleet Complete

Fleet Complete® är en ledande global IoT-leverantör av uppkopplad fordonsteknologi och utrustningskontroll som löser de dagliga utmaningarna i arbetet för 600 000 kunder och över 35 000 företag över hela Europa, Kanada, USA, Mexiko och Australien. Fleet Complete har starka OEM-partnerskap med globala marknadsledare, såsom General Motors, Toyota och Mitsubishi och distributionssamarbeten med AT&T i USA och Mexiko, TELUS i Kanada, Telstra i Australien och Deutsche Telekom (T-Mobile) i flera europeiska länder. Efter att ha vunnit åtskilliga priser, är företaget med huvudkontor i Toronto, känt som det snabbast växande telematikföretaget i världen.

Presskontakt

Fanny Anselin
Marknadsansvarig, Fleet Complete Sverige

fanny.anselin@fleetcomplete.eu