FON Anlegg horisontal logo

Fon Anlegg AS är en byggentreprenör i Norge med mer än 30 års erfarenhet inom byggbranschen. Företaget har 3 anställda på huvudkontoret och flera hantverkare anställda ute på fältet som utför allt inom grävning, masstransport, dränering, stenläggning, rivning, väg, vatten och avlopp.

Ökade omsättningen till över 100 miljoner

Som de flesta andra byggföretag behövde Fon Anlegg bättre kontroll och dokumentation av användningen företagets yrkesbilar och behövde också ett GPS-spårningssystem med fordonskontroll som kunde hjälpa dem att optimera användningen av hela flottan. Fleet Complete fick uppdraget och vi levererar för närvarande elektroniska körjournaler till 21 yrkesbilar hos Fon Anlegg.

2019 gjorde företaget en omsättning på 112 miljoner NOK. Valet av Fleet Complete elektronisk körjournal för företagsbilar är en viktig del av de initiativ som har skapat effektivare arbetsdagar där körjournaler inte längre tar tid för anställda, eftersom resorna automatiskt och korrekt dokumenteras till Skatteverket, via marknadsledande GPS-spårningsteknik.

Fon Anlegg

Elektronisk körjournal till bygg- och anlägg

Se videon med VD för Fon Anlegg AS, Carl Christian Fon, och hör mer om hur de använder elektronisk körjournal för företagsbilar och hur viktigt det är att välja rätt körjournalsleverantör. Carl Christian visar också snabbt hur systemet för fordonskontroll ser ut.

Med 600 000 kunder, de flesta byggföretag, hjälper teamet på Fleet Complete gärna ditt företag att komma igång med elektronisk körjournal och fordonskontroll.

Kontakta oss i formuläret nedan, så hjälper vi dig gärna!

Fon Anlegg har i dag körjournaler på 21 yrkesbilar – GPS-systemet fungerar utmärkt. Fleet Complete ger oss en strålande service, och vi kan tryggt rekommendera Fleet Complete körjournal.

Jarle Hillestad

Styremedlem
  • 21 yrkesbilar
  • Full översikt över bilarna
  • Omsätter nu 112 miljoner i året
  • Snabb responstid och kontroll på bilparken
  • Alltid korrekta körjournaler till Skatteverket

Helping Fleets Thrive!

Vi hjälper dig med elektronisk körjournal.