Vilken körjournal ska jag välja?

Elektronisk körjournal för alla branscher

Det finns en uppsjö av olika körjournaler så när du ställer dig frågan ”Vilken körjournal ska jag välja?” kan det vid första anblicken kännas krångligt. Men lugn, det är inte det minsta krångligt. Fleet Complete erbjuder elektroniska körjournaler som passar en rad olika branscher, allt från enmansföretag till mindre, medelstora och stora företag. En korrekt hanterad kördata är A och O för alla verksamheter.

Vilka branscher är särskilt hjälpta av elektronisk körjournal?

Om du driver ett företag som kontinuerligt använder bilar och lastbilar i verksamheten ska det inte råda någon tvekan om att du behöver en eller flera elektroniska körjournaler. Även mindre företag som endast använder tjänstebil eller privat bil för tjänsteresor är hjälpta av en digital körjournal. Genom att ha full kontroll över hur och när bilarna används kan du lättare matcha detta med kostnaderna för drivmedel. Med full kontroll över körsträckorna kan du även göra kostnadsbesparingar genom att samordna vissa resor när du får en överblick av alla genomförda körningar. Här följer några exempel på branscher som kan ha stor fördel av att installera en elektronisk körjournal:

Transport och logistik 
Jordbruk
Bygg och anläggning 

Hur gör man för att få ett bra erbjudande på en elektronisk körjournal?

Klicka på ”Se priser” och fyll i dina uppgifter så skickar vi en konkurrenskraftig offert inom kort.

Varför är det bra med en elektronisk körjournal?

Det finns många anledningar till varför det är fördelaktigt att använda en elektronisk körjournal. Om du som privatbilist vill få ner dina kostnader på drivmedel kan du med en körjournal se exakt vilka resor du gjort och hur långa de varit. När du granskar all data kanske du kommer fram till att du kan reducera vissa körningar och samordna andra och på så sätt minska utgifterna för drivmedel. Kördata från din körjournal laddar du enkelt ner på en valfri enhet, t.ex. din smarta telefon, surfplattan eller datorn. Här är ytterligare några fördelar med en smart körjournal:

• Du kan separera arbetsrelaterade resor från privata.
• Underlaget är kompatibelt med Skatteverkets krav för redovisning för dina bilresor (tjänsteresor, privatresor, milersättning och reseavdrag).
• Enkel installation: Plug´N Drive.
• Lätt att teckna och säga upp abonnemang

 

Välj redan idag!

Nu bör det vara enkelt att svara på frågan ”Vilken körjournal ska jag välja?”. Med våra tjänster blir Fleet Complete lika oumbärlig som din bil. Gör slag i saken och beställ din nya digitala körjournal redan idag. Alla våra körjournaler är GPS-anslutna och registrerar all körning per automatik. När du startar bilen så startar även körjournalen. Mycket smidigare än så här kan det knappast bli.

Vilken körjournal ska jag välja? Vi finns ett klick bort

Genom att fylla i kontaktforumläret nedanför kan du skicka iväg en offertförfrågan. Vi svarar inom kort. Du når oss smidigt på www.fleetcomplete.se. Välkommen!