ABB Litauen sparar pengar med ”marknadens bästa körjournal”

Kontakta oss

Svenska- och schweiziska elkraft- och automationsteknik koncernen ABB:s verksamhet i Litauen använder elektroniska körjournaler med fordonskontroll och bildelningslösning till deras bilpark. ABB Litauen öppnade 1992 och har idag 80 anställda som reser mellan kunderna i servicebilar dagligen.

Bildelningsfrågan blev aktuell för flera år sedan när verksamheten snabbt växte från två till 15 anställda och företaget behövde få översikt över bilarnas tillgänglighet och användning för att effektivisera medarbetarnas arbetstid.

Fordonshantering och milersättning har blivit mycket enklare med elektronisk körjournal

Fleet Completes lösning gör det möjligt för arbetsledaren att veta var medarbetarna befinner sig och styra uppdragen efter närmsta man och position. GPS-systemet är enkelt att använda och de elektroniska körjournalerna samlar korrekt data till milersättning för både arbetsgivare och arbetstagare och inte minst de lokala skattemyndigheterna. Dessutom ger det en samlad översikt över drivmedlet för respektive bil, i samma system.

”Innan vi valde Fleet Completes lösning registrerades milersättningen felaktigt många gånger, det problemet har vi inte längre. Nu får vi automatiskt korrekta rapporter utan manuellt extra-arbete”, säger Andrey Volynkin.

SE PRISER

 

Bildelningslösning sparade in onödiga leasingkostnader

Bildelningslösningen för företag som har fler medarbetare än bilar var också en viktig anledning till varför de valde Fleet Complete. Möjligheten att se vilka bilar som finns tillgängliga och boka därefter direkt i telefonen har effektiviserat arbetstiden och kostnader betydligt.

”Eftersom vi leaser bilar utifrån dokumentation på milersättning bland annat, har vi nu korrekta tal som har gjort att vi kan leasa färre bilar och istället använda dessa till fullo”, säger Andrey Volynkin.

Vill du, precis som ABB Litauen, spara tid och pengar med digital körjournal och smarta lösningar för fordonshantering? Kontakta oss genom formuläret nedan, så hjälper vi dig!

”Den bästa helhetslösningen på marknaden för elektronisk körjournal med milersättning, fordonskontroll och bildelning i ett system.”

 

Andrey Volynkin
Supply Manager på ABB Litauen

 

  • Sparar tid och pengar på att delegera jobb till personal som är närmast kunden
  • Korrekt milersättning för arbetsgivare och arbetstagare
  • Effektivare arbetsdagar med bilbokning i telefonen
  • Minskade leasingkostnader med korrekt GPS-data

Få priserbjudande på körjournal