Milersättning egen bil

Håll koll på milersättning egen bil.

Med smidiga elektroniska verktyg undviker du tvivel och får garanterat rätt ersättning.

Körjournalen från Fleet Complete underlättar din bokföring!

Milersättning egen bil

 

Milersättning egen bil i tjänsten

Ibland händer det att man behöver använda sin bil i tjänsten och då är det viktigt att hålla koll på vilka mil som körs privat och vilka mil som din arbetsgivare eller egna firma ska betala. För att underlätta administrationen finns det ett superenkelt verktyg från Fleet Complete. Med detta inkopplat i din bil blir alla dina körsträckor registrerade och du kan enkelt urskilja vilka kilometrar som du ska ersättas för.

 

Håll ordning på dina kilometer

Det finns många tillfällen som automatiserade verktyg underlättar arbetsdagen och en elektronisk körjournal är ett av dem. Här får du en lättöverskådlig vy över alla dina körsträckor som du kan använda vid rapportering till din arbetsgivare och som bokföringsunderlag till ditt eget företag. Milersättning för egen bil underlättar bland annat:

  • Alla körsträckor loggas korrekt.
  • Det blir lätt att särskilja privata och tjänsteresor från varandra.
  • Underlaget i körjournalen är anpassat till bokföringens krav.
  • Lätt att installera – Plug’n Drive.

När du behöver hålla koll på milersättning privatbil hittar du förmånliga tjänster hos Fleet Complete.

 

Bokför milersättning för privat bil

Om du bedriver enskild näringsverksamhet och emellanåt behöver uträtta jobbrelaterade ärenden är det förmodligen mest ekonomiskt att använda din privata bil. Men, kom ihåg att du behöver särskilja de mil som du kör privat från jobbuppdragen och då är milersättning egen bil mall perfekt och hjälpsamt. Slipp funderingar på hur och vad du ska registrera när du använder bilen för tjänsteutövning. Alla parametrar finns i den elektronisk körjournalen och allt registreras automatiskt utan att du behöver göra något mer än att prenumerera på tjänsten och ansluta den till din bil. Här följer ytterligare några fördelar med körjournal från Fleet Complete:

  • Du får en gratis testperiod där du kan bekanta dig med den elektroniska körjournalen och upptäcka alla de fantastiska fördelarna som detta verktyg är utrustat med.
  • Körjournalen är förprogrammerad att registrera alla de uppgifter som krävs för en komplett bokföring.
  • Milersättning för egen bil blir enkelt att registrera.
  • Du slipper lägga administrativ tid på att logga körsträckor; detta sköter den elektroniska körjournalen automatiskt.
  • Du har åtkomst till din körjournal med milersättning privatbil från både mobil och din dator.
  • Välj bland olika paketlösningar; här finns allt för både enmansföretag till mindre och stora företag.

 

Rationalisera i ditt företag

Om vi ser oss omkring på vårt skrivbord eller tittar i kalendern så finns det saker att göra som gott och väl överstiger antalet timmar på en arbetsdag. Ta chansen och rensa upp bland alla måsten och skaffa dig automatiserade verktyg redan idag för att fria upp mer tid till ditt företag eller till din fritid. Gör som många andra runt om i världen redan har gjort och installera en elektronisk körjournal med GPS som håller koll på din milersättning privat bil. Livet blir så mycket enklare med smidiga lösningar som undanröjer alla tidstjuvar. Kom igång redan idag!

 

Ta kontakt med oss

Brukar du köra med din privata bil på tjänsteärenden? Vi Gör dig själv en stor tjänst.och kontakta Fleet Complete. Vi  hjälper dig att bli effektivare, ring oss på +46 418 466 416 eller fyll i vårt online formulär.

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS.

SPARA TID

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS. Du behöver inte längre komma ihåg var eller när du körde. Sparar tid för både användare, administratör och ekonomiavdelning. Det är enkelt att skilja mellan privata resor och tjänsteresor, möjlighet till vidarerapportering, godkännandemodul och dokumentation av tjänstekörning. 

MILERSÄTTNING

MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet. Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

Elektronisk körjournal

Lägger du bort onödigt mycket tid och pengar på att föra en manuell körjournal? Prova vår elektroniska körjournal och ta kontroll över dokumentationen av yrkeskörning och milersättning. Vår elektroniska körjournal finns i flera varianter och kan enkelt anpassas till både privatpersoner/enmansföretag och till mindre och större företag. Kontakta oss för en demo eller prisförslag på en av marknadens ledande produkter.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL FÖR STÖRRE FÖRETAG

Behöver du en körjournalslösning som förenklar hanteringen av yrkesförare och bilanvändning bland många anställda och i olika team? Vi erbjuder skalbara lösningar som enkelt anpassar sig till medelstora företag och stora organisations behov av papperslös administration och arbetsflöden med möjlighet till API-integration

Läs mer →

100 % AUTOMATISKT

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägge tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

KORREKT DOKUMENTATION

Du vet alltid när bilen har kommit fram till kunden och har därmed dokumentation gentemot kunden att du har varit där vid avtalad tid.  Vår elektroniska körjournal uppfyller också Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning.

BEHOVSANPASSAD INTEGRATION

Med hjälp av vårt API kan du integrera en rad externa system, så att systemet blir skräddarsytt till dina behov. Och du behöver hjälp med att konfigurera integrationen är vår tekniska avdelning beredd att bistå dig.