Körjournal

Få en komplett godkänd körjournal direkt i din telefon eller webbläsare utan krångel.

Med våra smarta funktioner och automatik slipper du arbetet med papper och penna samt riskera en kostsam skatterevision i efterhand.

Fleet Complete körjournal

Upplev fördelarne med en elektronisk körjournal med GPS

En elektronisk körjournal med gps får ström via bilens strömförsörjning. Därför har man inte problem med att komma ihåg att sätta på den eller att den gå ur ström. Till Fleet Complete körjournalen följer där en gps körjournal, som är monteras i bilens OBD-port. Fördelarna med denna typ av gps-körjournal är att du både kan ansluta och avmontera enheten själv. En elektronisk körjournal med gps är den mest tillförlitliga lösning. Lösningen rekommenderas för dem som inte vill oroa sig för kör redovisningen och vara säkra på, alla rutter loggas.

Vad behövs för att få din körjournal godkänt av Skatteverket?

Många känner inte till vilka krav, som måste ingå i körjournalen, så att den kommer till mötes med Skatteverkets regler. Detta kan leda till skattesmäll både för dig som anställd och för din arbetsgivare om dessa regler inte följs.

Är du en av dem, som får skattefri milersättning från din arbetsgivare, så är här en översikt över de grundläggande regler. Det är allt som krävs för att få din körjournal godkänt av Skatteverket.
Skatt rekommenderar i allmänhet att du registrerar din körning med körjournal eller kör anteckningar.

I körjournalen/ kör-anteckningar ska du ange:

• Namn, adress, id-nr. eller arbetsnr.
• Datum och mätarställning vid resans start, samt varifrån resan började
• Ärende samt vilka företag/platser/kontaktpersoner som besökts (exkl. privata resor)
• Antal kilometer
• Mätarställning vid början av året
• Mätarställning vid årets slut

Din arbetsgivare är skyldig att verifiera att all information stämmer. Detta kan göras till exempel genom underskrift eller stämpel i körjournalen.

Den kontroll som arbetsgivaren måste utföra omfattar:

• Resans ändamål
• Resans mål med eventuelle delmål
• Datum och mätarställning vid resans start, samt varifrån resan började
• Antal körda kilometer
• Uträkning efter gällande satser
• Samt att resan är i den anställdas eget fordon

Prova vår godkända elektroniska körjournal i dag

Hos Fleet Complete tror vi på enkla och lätta lösningar, som gör det lätt för våra kunder. Därför är vår körjournal uttänkt, att det måste vara en intuitiv design, som gör det enkelt att navigera runt i.

Vi betjänar mer än 80.000 användare – och du kan enkelt bli en av dem. Du kan beställa en elektronisk körjournal i dag och uppleva fördelarna med en lätt körjournal som registrerar alla dina privata och affärsresor helt av sig själv.

Har du frågor angående vår körjournal, paketlösningar eller något helt tredje, är du välkommen till att kontakta oss på tlf. +46 418 466 416. Du kan också skriva till oss, genom att fylla in vår online formulär.

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS.

SPARA TID

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS. Du behöver inte längre komma ihåg var eller när du körde. Sparar tid för både användare, administratör och ekonomiavdelning. Det är enkelt att skilja mellan privata resor och tjänsteresor, möjlighet till vidarerapportering, godkännandemodul och dokumentation av tjänstekörning. 

MILERSÄTTNING

MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet. Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

Elektronisk körjournal

Lägger du bort onödigt mycket tid och pengar på att föra en manuell körjournal? Prova vår elektroniska körjournal och ta kontroll över dokumentationen av yrkeskörning och milersättning. Vår elektroniska körjournal finns i flera varianter och kan enkelt anpassas till både privatpersoner/enmansföretag och till mindre och större företag. Kontakta oss för en demo eller prisförslag på en av marknadens ledande produkter.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL FÖR STÖRRE FÖRETAG

Behöver du en körjournalslösning som förenklar hanteringen av yrkesförare och bilanvändning bland många anställda och i olika team? Vi erbjuder skalbara lösningar som enkelt anpassar sig till medelstora företag och stora organisations behov av papperslös administration och arbetsflöden med möjlighet till API-integration

Läsa mer →

100 % AUTOMATISKT

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägge tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

KORREKT DOKUMENTATION

Du vet alltid när bilen har kommit fram till kunden och har därmed dokumentation gentemot kunden att du har varit där vid avtalad tid.  Vår elektroniska körjournal uppfyller också Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning.

BEHOVSANPASSAD INTEGRATION

Med hjälp av vårt API kan du integrera en rad externa system, så att systemet blir skräddarsytt till dina behov. Och du behöver hjälp med att konfigurera integrationen är vår tekniska avdelning beredd att bistå dig.