Nyhet | Marknadens senaste spårsändare

Säkra arbetsutrustning och spara tid och pengar med ny, mångsidig spårningsteknologi för utrustningskontroll. Spåra verktyg, maskiner och utrustningen med nya spårsändaren AT2.

Boka demo

Med nya spårsändaren Fleet Complete AT2 får du full kontroll över all utrustning utan egen strömkälla.

 

  • Spårar verktyg och maskiner
  • Varnar vid stöld/ ovanlig förflyttning
  • Kostnadseffektiv för effektivare arbetsdagar
  • Kompakt och mångsidig
  • Batterilivslängd upp till 3 år
  • Inget underhåll krävs
Fleet Complete MGS30
coin-stack-96

Spårar verktyg och utrustning

Marknadens senaste spårsändare Fleet Complete AT2, ger dig full kontroll över var dina ägodelar befinner sig. Medarbetarna slipper därmed slösa dyrbar arbetstid på att leta efter utrustning, verktyg och maskiner och kan direkt lokalisera utrustningen i Google Maps-kartan. Detta underlättar i det dagliga arbetet och sparar många telefonsamtal mellan medarbetare.

coin-stack-96

Varnar vid ovanlig förflyttning

Om utrustning som till exempel containers eller liknande, som inte förflyttas mer än en gång i månaden, helt plötsligt börjar röra på sig, aktiveras AT2-enhetens rörelsesensor och varnar dig som ägare om händelsen. Du kan också ställa in arbetstid och få varningar om utrustningen förflyttas utanför arbetstid.

Med ett klick öppnar du den digitala kartan för att spåra utrustningen och kan informera polisen om det handlar om olaglig användning och stöld av utrustning.

coin-stack-96

Effektivare arbetsdagar

Våra kunder ska inte betala mer än nödvändigt, men alltid få en marknadsledande lösning för utrustningskontroll och verktygsspårning som sparar tid i det dagliga arbetet. Därför lanserar vi den senaste spårningsteknologin som ger full kontroll över din eller företagets utrustning med många användarområden. Dessutom är den vattentät för att tåla det Nordiska klimatet året runt.

fleet management 02

Kompakt och mångsidig

Den nätta enheten (85 x 63 x 24 mm) placeras smidigt och enkelt på valfri utrustning, till exempel släpvagnar, containers, pallar och stegar.

Spårsändare med lång batteritid

Med 3 års batterilivslängd kan du vara trygg på att du har en av marknadens smartaste lösning för utrustningskontroll.

Istället för att behöva skicka in din utrustning och vänta på leverans för ett kostsamt batteribyte, kan du med denna gps tracker göra det snabbt och enkelt hemma eller på jobbet. Med vanliga AAA-batterier (1,5 volt) vaknar enheten till liv igen och sträcker sig i upp till 3 år till.

 

Fleet Complete MGS030 GPS track temperature
Larm vid stöld

Larmar vid stöld

Om stationär utrustning som normalt är stillastående, plötsligt börjar röra sig kommer denna gps spårares rörelsesesensor aktiveras och skicka en varning. Utrustningen spåras i den digitala kartan och vid stöld kan GPS-spårningen användas för att vägleda polisen till utrustningen.