GPS-spårning och utrustningskontroll

GPS-SPÅRNING AV FORDON

Vi kan erbjuda smarta spårningslösningar som säkrar din bil och ökar möjligheten för återfinnande. Du kan också kombinera spårningslösningen med vår elektroniska körjournal.

Läsa mer →

SE FORDON PÅ KARTA

Kännedom om var fordon och utrustning befinner sig. Du kommer alltid kunna följa fordonets position i realtid på den digitala kartan.

ÅTERFINN STULNA ENHETER

Är oturen framme och fordonet blir stulet kommer GPS-spårning från Fleet Complete avsevärt öka möjligheterna att återfinna fordonet

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL

Kombinera GPS-spårning med körjournalen och låt spårningsenheten samla in de data du behöver för en funktionell körjournal.

 UTRUSTNINGSKONTROLL

Spårning av maskiner och materiel är ofta en lönsam investering då möjligheterna för återfinnande av stöldgods ökar betydligt med GPS-spårning. Med vår utrustningskontroll och GPS-spårning kan du övervaka både plats och rörelser i realtid. Du kommer att få ta emot meddelanden om det sker stöld av containers och andra ägodelar.  Med hjälp av GEO-fence får du också ett meddelande om enheten flyttas utanför ett definierat område utan tillstånd.

areas-96

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.

Daily-Tasks-Icon-96-1

LÖPANDE UPPDATERINGAR

Systemet varnar dig om något oförutsett händer. Du kommer att motta löpande uppdateringar och varningar och även en varning om spårningsenheten flyttas utanför ett definierat område utan tillstånd.

implementation-96

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!