GPS-spårning och utrustningskontroll

Spåra verktyg, maskiner, släp, fordon och annat arbetsmaterial med ledande GPS-tracker. Se var utrustningen befinner sig, hur mycket de används och få varningar vid stöld.

Se priser

SPÅRA FORDON?

GPS-spårningslösning som säkrar företagets, eller ditt privata, fordon i en digital live-karta med stöldvarning. Du kan också kombinera spårningslösningen med Fleet Completes elektroniska körjournal.

Läs mer →

SE FORDON PÅ KARTA

Se var fordon och utrustning befinner sig i den digitala Google maps-kartan.

ÅTERFINN STULNA ENHETER

Är oturen framme och fordonet blir stulet varnar spårningssystemet och visar var de tar vägen för polisen.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL

Kombinera GPS-spårning med körjournalen och låt spårningsenheten samla in de data du behöver för en komplett körjournal.

 UTRUSTNINGSKONTROLL FÖR MASKINER

Spårning av maskiner och verktyg är ofta en lönsam investering då möjligheterna för återfinnande av stöldgods ökar betydligt med GPS-spårning. Fleet Completes utrustningskontroll och GPS-spårning övervakar både plats och rörelser i realtid. Varningar utlöses automatiskt om det sker stöld av containers, maskiner, släpvagnar eller andra säkrade ägodelar. Med hjälp av GEO-fence får du också ett meddelande om enheten flyttas utanför ett definierat område utan tillstånd.

areas-96

GEOFENCE

Ange ett definierat område med hjälp av koordinater på karta (geofencing) och installera en regel i varningsinställningen. Därefter kommer du att ta emot en varning om containers eller utrustning kommer in eller lämnar området.
Daily-Tasks-Icon-96-1

LÖPANDE UPPDATERINGAR

Systemet varnar dig om något oförutsett händer. Du kommer att motta löpande uppdateringar och varningar och även en varning om spårningsenheten flyttas utanför ett definierat område utan tillstånd.
implementation-96

LÅNG BATTERILIVSLÄNGD

Våra spårningslösningar levereras med ett kompakt och robust 3,5V batteri med en livslängd på ca 1,5 år om den rapporterar positionen två gånger per dygn.

Spåra utrustningen i dag!

Vi hjälper dig att spåra verkyg, maskiner, släp och övrig arbetsutrustning.