Elektronisk Körjournal App

Elektronisk körjournal app underlättar för företag som vill jobba effektivt.

Prova Fleet Complete körjournal-app och upplev skillnaden.

 

SE PRISER

Körjournal-app som förenklar dina resor

Logga din körning automatiskt i körjournal-appen

Är du också oroligt för att du ska missa att logga en eller flera av dina körsträckor? Med körjournal-app i mobilen har du tillgång till dina resor och din körjournal var du än är. Ladda ner en körjournal-app gratis och se hur mycket enklare vardagen blir:

  • Du behöver inte mer logga dina körsträckor manuellt med penna och papper.
  • Du får en tydlig överblick över alla dina körsträckor.
  • Du kan logga dina körsträckor direkt i din smartphone eller din dator.
  • Användarvänligt verktyg som förenklar din vardag som företagare.
  • Låt hårdvaran i bilen göra jobbet och få korrekt data i mobilen.

Kolla upp Skatteverkets regler

Att använda sin bil i tjänsten, antingen som enskild näringsidkare eller som ett företag med flera anställda, så finns det rekommendationer från Skatteverket som är du måste känna till när det gäller körjournaler. Företagets bokföring ska kompletteras med en elektronisk körjournal och här är det viktigt att du tänker på följande:

  • Redovisa alla körsträckor.
  • Redovisa fordonets mätarställning visa resans börja samt slut.
  • Redovisa fordonets mätarställning vid årets början samt vid årets slut.
  • Redovisar bränsleutgifter samt om du använt bilen i privat regi och därmed måste reducera drivmedelsförmånen.

LADDA NER SKATTEGUIDE

För att underlätta efterarbete är det en bra rutin att uppdatera körjournalen efter varje körsträcka. Detta blir dock snabbt ganska krävande, därför väljer de flesta att automatisera dokumentationen av resorna med en rekommenderad GPS-lösning.

Många fördelar med körjournal som app

Att ladda ner en gratis körjournals-app, som är kopplad till en monterad GPS-enhet i bilen är det enda du behöver göra för att komma i gång och få en bekvämare och effektivare vardag. Du får tydliga körrapporter i PDF och Excel om du så önskar, på en valfri tidsintervall som är tillgänglig i alla dina enheter – både mobil, surfplatta och dator. Oavsett om du använder IOS, Android, PC eller Mac registrerar och levererar Fleet Completes GPS-funktion din körning korrekt. Datan redovisas enligt Skatteverkets önskan, med tjänsteresor och privatresor var för sig.

Prova du också att testa en elektronisk körjournal app! Tillsammans med dina medarbetare kan du utvärdera hur körjournalen underlättar för er.

SE PRISER

Som fordonsansvarig ger appen dig en komplett överblick över alla bilar som används i tjänsten och du kan planera så att bilarna används optimalt. En elektronisk körjournals-app passar moderna företagare som ser tidsbesparande uppgifter som ett led i att underlätta för de anställda. Som enskild företagare behöver du all tid du kan få till din verksamhet och då underlättar verkligen en elektronisk körjournal i mobilen.

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS.

SPARA TID

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS. Du behöver inte längre komma ihåg var eller när du körde. Sparar tid för både användare, administratör och ekonomiavdelning.

MILERSÄTTNING

KORREKT MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet. Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

FÖLJER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

Körjournal app i mobilen

Kastar du bort tid och pengar på att föra en manuell körjournal? Prova vår elektroniska körjourna-app l och ta kontroll över dokumentationen av yrkeskörning och milersättning. Vår körjournal-app finns i flera varianter och kan enkelt anpassas till både privatpersoner, enmansföretag, mindre och större företag. Se priser för den populära appen här nedanför.

 

SE PRISER

KÖRJOURNAL APP FÖR STÖRRE FÖRETAG

Behöver du en körjournalslösning som förenklar hanteringen av yrkesförare och bilanvändning bland många anställda och i olika team? Vi erbjuder skalbara lösningar som enkelt anpassar sig till medelstora företag och stora organisations behov av pappersfri administration och arbetsflöden med möjlighet till API-integration.

Läs mer →

BEHOVSANPASSAD INTEGRATION

Med hjälp av vårt API kan du integrera en rad externa system, så att systemet blir skräddarsytt till dina behov. Och du behöver hjälp med att konfigurera integrationen är vår tekniska avdelning beredd att bistå dig.

Körjournal App