Digital körjournal

 

Digital körjournal effektiviserar din vardag och ger dig all data som krävs direkt i mobilen, datorn eller surfplattan.
Minska stressen och använd digital körjournal från Fleet Complete.

.

 

SE PRISER

Digital körjournal med GPS

Det finns många sätt att uppnå en effektivare arbetsdag på. Ett sätt är genom att organisera och strukturera arbetsuppgifterna bättre, minska på tidstjuvarna och reducera administrativt arbete genom smidiga verktyg. Använd dig av en digital körjournal med gps som automatiskt loggar alla dina körsträckor och som du kan nå på alla dina digitala enheter när de är uppkopplade mot WiFi. Med inbyggd gps-funktion råder det aldrig några tvivel om hur långa dina körsträckor är, allt räknas ut med hjälp av kartfunktionen.

Upplev skillnaden med gratis digital körjournal

Alla företag står inför dilemmat att emellanåt behöva effektivisera sina arbetsuppgifter, och då även leta upp vad de olika arbetsmomenten kostar i arbetstid. Används tjänstebil i företaget? Att köra i tjänsten medför att körsträckor måste loggas och rapporteras. Om du fortfarande tillhör skaran som loggar körsträckor manuellt, kan du lägga detta arbetsmoment bakom dig. Den digitala eran är här för att stanna och underlättar redan många människors vardag. Det här är de positiva effekterna av en digital körjournal gratis:

  • Du kan prova konceptet utan kostnad under en provperiod.
  • Körjournalen kan separera privata körsträckor från arbetsrelaterade.
  • Exakt datum, tid och avstånd registreras.
  • Enkelt att administrera; plugga in den i bilen, och sen är du igång!

Bokföring av körjournaler tillhör ibland de arbetsmoment som läggs på hög eftersom annat viktigt kommer emellan. Nu kan du friskriva dig från att komma ihåg vilka bilresor du gjort i tjänsten och istället låta den digitala körjournalen göra jobbet. Fleetcomplete.se ger dig bra priser på denna tjänst och det bästa priset är en gratis testperiod.

SE PRISER

Körjournal digital för din biltyp

Miljörapporterna duggar tätt om att vi snart måste göra någonting för att minska på koldioxidutsläppen. Många bilägare känner sig träffade av detta men många kan inte, av praktiska skäl, vara utan bil för att få ihop vardagspusslet. Har du funderat på att dela på bilen? Med en körjournal digital blir det lättare att disponera en bil mellan flera användare och enkelt hålla koll på vilka körsträckor som görs. För dig som använder din privata bil i tjänsten har stora fördelar med att använda dig av en automatiserad körjournal. Här är några vinster:

  • Skriv ut eller mejla pdf-rapporter över dina körsträckor till kunder och/eller revisor.
  • Skapa dig en överblick över milersättningen som du har rätt till.
  • Använd kördata som en del av underlaget när du planerar ditt företags verksamhet.
  • Reducera arbetsuppgifter med hjälp av digitala hjälpmedel.

Gör ditt bilår grönt

Den digitala tidsåldern som vi lever i underlättar på många sätt och är framförallt ett bra val när det gäller miljön. Med digitaliserade verktyg går det att reducera mängden papper och på så sätt göra något bra för miljön. Enskilda näringsidkare och företag av varierad storlek vinner snabbt på att installera en digital körjournal i bilen. Tidsvinster, smarta pdf-rapporter, användarvänligt är några faktorer som bör vara en självklarhet för alla företagare att prioritera.

Boka en körjournalsdemo

Ta tillfället i akt och låt någon annan sköta tråkiga arbetsuppgifter. Kontakta Fleet Complete redan idag genom att boka en gratis demo.

GRATIS DEMO

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS.

SPARA TID

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS. Du behöver inte längre komma ihåg var eller när du körde. Det är enkelt att skilja mellan privata resor och tjänsteresor, möjlighet till vidarerapportering, godkännandemodul och dokumentation av tjänstekörning. 

MILERSÄTTNING

MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet. Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

Elektronisk körjournal

Lägger du bort onödigt mycket tid och pengar på att föra en manuell körjournal? Prova vår elektroniska körjournal och ta kontroll över dokumentationen av yrkeskörning och milersättning. Vår elektroniska körjournal finns i flera varianter och kan enkelt anpassas till både privatpersoner/enmansföretag och till mindre och större företag. Kontakta oss för en demo eller prisförslag på en av marknadens ledande produkter.

ELEKTRONISK KÖRJOURNAL FÖR STÖRRE FÖRETAG

Behöver du en körjournalslösning som förenklar hanteringen av yrkesförare och bilanvändning bland många anställda och i olika team? Vi erbjuder skalbara lösningar som enkelt anpassar sig till medelstora företag och stora organisations behov av papperslös administration och arbetsflöden med möjlighet till API-integration

Läsa mer →

100 % AUTOMATISK

Alla resor loggas automatiskt och kan göras tillgängliga för digitalt godkännande. Du får kontroll över alla resor och behöver inte lägge tid på att påminna om bortglömda manuella körjournaler.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

KORREKT DOKUMENTATION

Du vet alltid när bilen har kommit fram till kunden och har därmed dokumentation gentemot kunden att du har varit där vid avtalad tid.  Vår elektroniska körjournal uppfyller också Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning.

BEHOVSANPASSAD INTEGRATION

Med hjälp av vårt API kan du integrera en rad externa system, så att systemet blir skräddarsytt till dina behov. Och du behöver hjälp med att konfigurera integrationen är vår tekniska avdelning beredd att bistå dig.

SE PRISER