Är företaget redo för nya tider?

Det är nya tider för små och stora verksamheter, men med rätt verktyg är det möjligt att uppnå helt nya konkurrensfördelar. 

Fleet Complete hjälper 600.000 kunder dagligen till ökad effektivitet och trygghet, här får du information om hur vi kan hjälpa dig.

Klara, färdiga, gå!

Vi vet att många svenska företagare går igenom en svår tid just nu. Med Fleet Complete får du verktygen ni behöver för att anpassa er och lyckas i denna nya tid. Vi finns här för att hjälpa till! Håll ögonen öppna här för information om omställning, digitalisering, fleet management och ny GPS-teknologi, och se hur andra företag har löst situationen med elektroniska körjournaler och GPS-spårning för att kunna växa.

 

Läs, lär och lyckas!

Delivery company employees delivering goods by car

Därför lönar det sig med ett telematik och GPS-system

Telematik är inte längre bara GPS-tracking och ruttplanering. Här får du svar på vilka tjänster du bör välja efter företagets behov, och vinsterna som väntar av att bland annat använda sig av gps spårare.

GPS teknologi

Så håller du företaget rullande i en kris

Alla företag, oavsett antal anställda och storlek på bilparken, har sina upp- och nedgångar, oavsett om det beror på minskade jobbförfrågningar eller en plötslig kris. Du kan inte förutspå framtiden, men vi hjälper dig att säkra dig för framtiden.

iStock-692819426

4 tips som effektivisererar dina mobila medarbetare snabbt

Många företag upplever en allt större efterfrågan på varor och tjänster som levereras till deras hem- eller arbetsadress. Hur håller du koll på allt fler leveranser och arbetsuppgifter med bara en handfull förare?

Så har andra gjort

NORGE

Elektronisk korjournal

Norska byggföretaget Fon Anlegg ökade omsättningen till över 100.000 miljoner kronor med rätt GPS-system för elektronisk körjournal och fordonskontroll. Med Fleet Complete har de nu full översikt över bilparken och snabb responstid till kunder. Det är smart fleet management!

TYSKLAND

Transport med fordonskontroll

Tyska transport- och logistikföretaget JR Company GmbH sparar 1.000.000 kronor om året i bensinkostnader – pengar som kan återinvesteras i företaget och medarbetarna. 

LITAUEN

ABB använder Fleet Complete körjournal

ABB i Litauen sparar tid och pengar på att delegera jobb till personal som är närmast kunden och intygar att Fleet Complete har ”den bästa körjournalen på marknaden”. Företagets fordonshantering och milersättning har blivit mycket enklare med elektroniska körjournaler.

GPS-lösningar för företag med bilparker och mobil arbetskraft, oavsett storlek

Fleet-Tracking-GIF

I tider som dessa hjälper digitalisering och GPS-spårning företag som ditt att anpassa sig och uppnå helt nya fördelar. Det är inte svårt att komma igång och vi har en lösning som passar alla! Det går bra att fråga efter skräddarsydda lösningar hos oss.

Hur kan Fleet Complete hjälpa?

Fleet-Tracking-GIF

Vad är Fleet Complete?

Vi är en av världens ledande leverantörer av elektronisk körjournal och GPS-spårning för hantering av bilparker, utrustning och mobil arbetskraft.

Genom att fokusera på de utmaningar som våra 600.000 kunder möter varje dag, är målet att leverera mervärdeslösningar till alla företag med bilar och utrustning, oavsett storlek.

Alla våra lösningar är anslutna till en gemensam plattform, som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om det är bilar, utrustning eller anställda på språng – så får du en översikt över allt.

Support hela vägen

Att köpa eller lära sig att använda elektronisk körjournal och fordons- samt utrustningskontroll, är enkelt! Prata gärna med en av våra konsulter om dina specifika behov. Från er första begäran till den sista anställd som utbildas och GPS-systemet är igång, finns vi tillgängliga hela vägen. Boka ett kort möte genom att fylla i kontaktformuläret högst upp på sidan! Vi hjälper dig med allt ifrån att spåra bil till att spåra containrar.

Fleet-Tracking-GIF

Har du 2 minuter? Se en demo här!

Överblick och insikt

  • Online karta som visar fordon och utrustning
  • Håll utkik efter farligt körbeteende
  • Hitta närmaste fordon till en specifik adress
  • Planera rutter och beräkna avstånd
  • Se alla turer som körts under en vald period, smart fleet management
  • Uppspelning av tidigare turer
  • Ställ in geofencing och ta emot larm
  • Beräkna bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp

(Den här demonstrationen visar en lösning som skiljer sig något från den som för närvarande säljs i Europa. Användbarhet och funktionalitet är dock detsamma.)