Ladda ner körjournal som pdf

En körjournal i pdf-format ger dig en tydlig översikt över dina körsträckor.
Körjournalsöversikten är lätt att bifoga i e-post.
Praktisk mall från Fleet Complete som genereras till alla som använder vår elektroniska körjournal.

Kontakta oss

Körjournal mall som pdf

När du kör mycket i tjänsten kan du underlätta för dig själv genom att använda dig av en elektronisk körjournal. På så sätt har du full koll på dina körsträckor, både hur långa de har varit och även när de genomfördes. Att använda manuella körjournaler fungerar också men när du väl har provat en elektronisk körjournal kommer du inte att byta tillbaka. Fördelarna väger över från att du pluggar in enheten i din bil. Med ett enkelt verktyg kan du dessutom, när som helst, och från vilken enhet som helst, skriva ut körjournal gratis pdf och bifoga till din bokföring eller lämna som underlag till din chef.

Effektiviare arbetsdagar med gratis körjournal som pdf

Dygnet har som bekant endast 24 timmar och för att inte lasta på sig massor med administrativ övertid i form av fylla i och sammanställa körjournaler finns det smidig hjälp att få. En gratis körjournal pdf är ett enkelt verktyg där du som företagare får en bra överblick på körsträckor som gjorts i tjänsten och som dessutom kan komma åt det smidiga pdf-formatet vart du än befinner dig i världen. Det finns många fördelar med att satsa på effektivisering som inte kostar särskilt mycket i pengar men som ger en tidsvinst redan från start. Här är några fördelar:

  • Du kan gps-lokalisera dina körsträckor.
  • Det behöver inte uppstå tvivel om när körsträckorna genomfördes.
  • Pdf-format är ett gångbart format inom redovisning.
  • Inga förkunskaper behövs – programmet sköter allt automatiskt efter att du pluggat in det.

Oavsett om du använder dedikerad tjänstebil eller om du använder din privata bil i tjänsten är en elektronisk körjournal ett verktyg som kommer att göra stor skillnad i din vardag. Börja din resa mot mindre administrativ tid genom en gratis testperiod från Fleetcomplete.se.

 

SE PRISER

Bra överblick ger mindre stress

Att förvara kvitton och resejournaler lite varstans bidrar snabbt till att det blir oreda bland pappren och det är dessutom svårt att få en samlad bild ifall du plötsligt behöver en detaljerad bild av alla genomförda körsträckor för de senaste 14 dagarna. Med enkla knapptryck kan du från din mobil, dator eller surfplatta ladda ner din körjournal i pdf-format och granska denna i lugn och ro. Det finns många fördelar med att plugga in en elektronisk körjournal i ditt fordon:

  • Du ser hur mycket du kan begära i milersättning.
  • Du kan separera privata och arbetsrelaterade körsträckor.
  • Smarta fördelar som körjournaler pdf-format är lätta att vidarebefordra med e-post.
  • All data relevant för bokföring finns förprogrammerad i körjournalen.

Snart en självklarhet för alla företag – Autolog.se bidrar med smarta lösningar i det moderna arbetslivet – vi tänker framåt!

Dela bilen med andra

Det går att vara smart på många olika sätt. Att tänka miljömedvetet är en självklarhet för många, liksom att tänka på hur det går att göra ekonomiska vinster i vardagen. Oftast går det faktiskt att ”slå två flugor i en smäll”. Ta reda på vad du kan göra för smarta vinster. Att dela på bilar, kollegor emellan, är ett sätt att hålla kostnaderna nere, liksom att ibland undvika fysiska möten och istället ta videosamtal. Ibland är det inte en möjlighet att sköta företaget enbart ”på nätet”, men då kan du istället sköta de administrativa delarna digitalt. Att komma bort från pappersjournaler är ett miljösmart drag och som företagare vinner du alltid på att ligga i framkant, både vad det gäller din nisch som företag men också med strategier som bidrar till mindre klimatpåverkan och bättre ekonomi.

Fleet Complete har lösningen – hör av dig

Körjournal mall som pdf är oerhört populärt och ett mycket effektivit sätt att arbeta på. Förprogrammerade landspecifika data och parametrar finns i körjournalen och det enda du behöver göra är att slå på enheten så sköter sig resten själv. Vi vill gärna berätta mer om våra erbjudanden. Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det fungerar.

 

GRATIS DEMO

Alla resor loggas automatiskt med hjälp av GPS.

SPARA TID

I pdf-en ser du alla körda resor, separerade på tjänsteresa och privatresa för att du ska få mer tid över till att jobba. Körjournalen redovisar allt du behöver och du kan schemlägga pdf-rapporterna efter dina egna behov.

MILERSÄTTNING

MILERSÄTTNING

Att hantera körersättning upplevs ofta som en tidskrävande aktivitet. Med en elektronisk körjournal kan du vara säker på alla resor loggas automatiskt, och det är enkelt att dokumentera den ersättning du har rätt till. Så kan du lägga din värdefulla tid på viktigare saker.

 

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

UPPFYLLER SKATTEVERKETS KRAV

Vår elektroniska körjournal uppfyller Skatteverkets krav på en körjournal som dokumentation av yrkeskörning. Det innebär att om du använder körjournalen korrekt behöver du inte riskera en skattesmäll.

Elektronisk körjournal

Lägger du bort onödigt mycket tid och pengar på att föra en manuell körjournal? Prova vår elektroniska körjournal och ta kontroll över dokumentationen av yrkeskörning och milersättning. Vår elektroniska körjournal finns i flera varianter och kan enkelt anpassas till både privatpersoner/enmansföretag och till mindre och större företag. Kontakta oss för en demo eller prisförslag på en av marknadens ledande produkter.

SE PRISER