Körjournal bil både privat och i tjänsten

Varför är det så smart med en elektronisk körjournal?

En elektronisk körjournal registrerar alla sträckor som du kör med din bil, till både arbetsgivare och Skatteverket. Registreringen av körsträckorna blir alltid exakta eftersom körjournalen är utrustad med en GPS-funktion och ger dig full koll över hur mycket du kör och när du kör. Det kommer aldrig att råda några tvivel om körsträckornas längd. Körjournalen är en väldigt praktisk enhet som enkelt separerar dina privata körsträckor med de som du kör i tjänsten. Smidigt för redovisningen!

Hur fungerar en körjournal för privat bil och tjänstebil?

Många företagare använder sig av sin privata bil även i tjänsten, och för att underlätta för administrationen kan du installera i en automatisk körjournal till bilen. Denna kommer att effektivisera jobbet för dig som företagare och ta bort onödig och tråkig administration. Du genererar helt enkelt bara kördata från din körjournal och kan på så sätt se när och var du kört. Fördelarna med körjournal tjänstebil och privatbil är många:

• Enkelt att genera en rapport med all kördata.
• Körsträckornas längd redovisas korrekt.
• Smidigt att skilja på privata och arbetsrelaterade resor.

När du vill ”steppa upp” och inte slita med tråkig administration utan istället leva ett enklare och friare liv är en elektronisk körjournal till bilen det som du ska investera i. Läs mer här hur smidigt det är.

Det är många fördelar med körjournal privat bil

Gps-spårningstekniken är fantastisk på många sätt och så även för körjournaler för bil. Med den enkla funktionen Plug´N Drive kopplar du enkelt in enheten till din bil, och du är i gång! Nu registreras alla körsträckor via den inbyggda GPS-funktionen och körjournalen stannar automatiskt när bilen stannar. Du behöver alltså inte stoppa körjournalen när du parkerar bilen. Det finns en rad fördelar med att använda tjänsterna som vi på Fleet Complete tillhandahåller. Här är bara några fördelar:

• Väj om du önskar dina körrapporter i PDF- eller Excelformat.
• Godkänn att resorna sparas som privat- eller tjänsteresor.
• Ladda ner och mejla din kördata när du önskar.
• Konkurrenskraftiga priser.

Körjournal tjänstebil ett absolut måste!

Undvik tvivelaktig dokumentation och tidsödande administration när du ska reda ut körsträckorna som gjorts med tjänstebil. Spara ner eller printa ut all kördata för en given period och använd detta som underlag i din bokföring när du ska ansöka om eventuell avdrag för körersättning hos skatteverket. Används tjänstebilen av flera medarbetare behöver inte var och en föra egen körlogg, det fixar den automatiska körjournalen.

Bli effektivare redan idag!

Fyll i vår kontaktoffert nedan och se fram emot ett prisvärt och smidigt erbjudande!