Körjournal app

Få din körning spårad och undgå allt för onödigt besvär med administreringen av milersättning.

Körjournal app

Få din körning spårad och automatisera administreringen av milersättning

Med en GPS-tracker från Fleet Complete installerad i bilen kan du lätt och enkelt spåra din egen. På så sätt undviker du behovet av att manuellt beräkna din körning, när du måste lämna in din milersättning till din arbetsgivare och till Skatteverket.

Fleet Completes GPS-enhet kan enkelt installeras i bilen under instrumentbrädan och därefter ladda ner vår körjournal app, där du kan följa med dina rutter och de antal körda kilometer.

 

Fördelarna med en elektronisk körjournal app:

  • Du undviker för att anteckna din resa manuellt
  • Du kan sätta upp din körjournal med bara en klick
  • Du är säkrad att få milersättning för alla körda kilometer.
  • Du är säkrad ift. överensstämmelse med Skattens regler för milersättning
  •  

Ladda ner din körjournal app gratis

Körjournal appen kan laddas ner helt gratis och finns till alla enheter. Du kan använda dig av körjournalen oavsett du är på din dator, tablet eller din smartphone. Appen är väldigt användarvänlig, och du kan lätt navigera runt i dem olika menyer. Med en app körjournal har du en överblick på alla dina resor och får helt exakt antal kilometer dokumenterade.

Sveriges bästa körjournal app

Hos Fleet Complete betjänar vi mer än 600.000 användare med en app-baserad körjournal lösning. På så sätt vågar vi därför säga att vi kan erbjuda kanske Sveriges bästa körjournal app.

Vår vision är att göra registreringen av dina enheter så lätt som möjligt, så vår app bygger också på en intuitiv design, som alla kan navigera runt i. Dessutom uppdateras appen löpande gratis med ny och förbättrad funktionalitet.

Du ska heller inte oroa dig för om att all data skulle förloras, eftersom GPS-enheten sparar all din spårning automatiskt på vår server och gör alltid en back-up.

En körjournal app rekommenderas till:

  • Privatpersoner, som önskar att hålla reda på sina km
  • Självständiga körande säljare
  • Större och mindre företag, där dem anställda ofta har arbetsrelaterade körning
  • Större organisationer, som har behov för en enkel administrativt sätt att registrera och godkänna körjournaler

Aldrig har det varit lättare att lämna in sin milersättning

Fleet Complete tar stor hänsyn till alla gällande skatteregler och uppdateras årligen med Skattens senaste satser för körjournal. Med en GPS-enhet från Autolog, får du till och med tillgång till helt färdiga PDF- och Excel-rapporter om din körning, som är färdiga med att skriva ut eller skickas in direkt till är redo att skrivas ut eller skickas direkt till bokföring.

Vill du göra som 600.000 andra förare och lägga din tid på annat än på körredovisning? Boka en körjournalsdemo idag och se hur lätt det är!