Förbättra säkerheten i din firma

“Att kunna se hur våra chaufförer uppför sig på vägarna har hjälpt oss förbättra deras säkerhet, samt säkerheten för människor i samhället, vilket är extremt viktigt för oss.”

Jack Reckewell

Verksamhetschef på L&L Oilfield

 

Säkerhet är viktigt

 

Människors säkerhet är av yttersta vikt. Men att vara säker innebär också att du skyddar dina fordon och tillgångar från olyckor och stöld. Även om ingen blir skadad, kan olyckor skada ditt slutresultat, och inte minst ditt rykte.

 

Långsammare är säkrare

5% högre hastighet
leder till
20% fler olyckor.

För varje investerad krona sparar du 

För varje krona som investeras i säkerhet på arbetsplatsen, sparar du 3 till 10 kronor per anställd.

22 800 förlorade liv

Under 2019, krävde trafikolyckor på europeiska vägar 22 800 liv.

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Var säker på vägarna 

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Skydda maskiner och utrustning 

Grüner Transporter fährt durch den Wald

Skydda dina anställda

FORDON

Var säker på vägarna

Minimera risken för olyckor genom att upptäcka potentiellt riskabel körning i realtid med GPS-spårning. Håll koll på var dina fordon befinner sig, när de har nått sin destination, hur de kom dit och hur snabbt.

 

 

Nyckeln till säkrare fordonsflottor är insikt och träning. Fleet Complete ger dig all insikt din verksamhet behöver för att kunna skapa skräddarsydda träningsprogram för dina chaufförer. Läs mer om vilka steg du kan ta för att planera och budgetera för en säkrare fordonsflotta in i nästa årtionde. 

 

Blog image – fleet safety in 2021

6 sätt för att förbättra säkerheten för fordonsflottan 2021

Säkerhet för fordonsflottan handlar bokstavligen om liv eller död, och för chefen för fordonsflottan bör detta vara den första prioriteten. Här är 6 sätt som chefer kan förbättra och tillstå deras fordonsflottors säkerhet 2021.

Läs mer >

Vad är den faktiska kostnaden för en olycka?

När det gäller kostnader för olyckor, är reparationer och självrisk på försäkringen bara toppen på isberget. Den här artikeln gör en djupdykning för att utforska de dolda kostnaderna som döljer sig under ytan och bara ligger och väntar på att vända uppochner på din budget och planering.

Läs mer >

Blog image – five ways to enforce fleet safety

MASKINER OCH UTRUSTNING

Håll koll på dina maskiner och utrustning!

Ett stulet fordon eller utrustning som har försvunnit är en fordonschefs värsta mardröm. Inte nog med att du måste lägga tid på att göra försäkringsanspråk och ha kontakt med myndigheter – du måste också handskas med oväntat driftsstopp och förlorade intäkter.

 

 

Lyckligtvis kan Fleet Complete hjälpa dig. Lär dig hur du skapar en stöldskyddsplan för flottans tillgångar, så att du kan se till att din verksamhet är förberedd om det värsta skulle hända.

 

Blog image – fleet safety in 2021

Så skapar du en stöldskyddsplan

Om något blir stulet betyder det förseningar och dyra kostnader – eran produktivitet och omdömme kan också vara på spel. Läs mer om hur GPS-spårning skyddar eran utrustning.

Läs mer >

Yummy Catering

” Chaufförernas säkerhet är viktig för oss. Fleet Complete hjälper oss med den nödvändiga teknologin. Vi kan därför vara säkra på att vi underhåller våra fordon på ett bra sätt..”

Lino Cardoso, CEO

Anglia Steel

”Att använda Fleet Complete har varit en stor vinst för oss. Vi har tidigare upplevt att vi inte har kunnat hitta försvunna fordon. Det har kostat oss dyrt.”

Terence Schofield, Safety Officer 

Pyramid Corporation

”Rapporteringsverktyget har varit väldigt användbart när det gäller att se dåligt körbeteende och uppmuntra till förbättring. Ingen vill vara en dålig chaufför.”

Tim KohlsmithSecurity & Fleet Manager

PERSONAL

 

Ta väl hand om din personal

Ditt teams säkerhet handlar inte bara om trafiksäkerhet, fordonsunderhåll och körbeteende. Med Fleet Complete får även företag med personal som arbetar på distans eller i utsatta miljöer, säkerhetsföretag som bevakar byggarbetsplatser eller industrianläggningar på natten sinnesro. Eller städ-, underhålls- eller serviceföretag som har personal som arbetar dygnet runt på tomma kontor eller avlägsna anläggningar.

 

 

För dessa anställda, ger Fleet Completes GPS-spårningslösningar ytterligare säkerhet genom att alltid vara där, som ett allseende öga. Inga fler missade kontrollsamtal eller onödiga besök för att kolla så att allt är bra! Om du vill prata med någon om hur du kan hålla din personal som arbetar på utsatta ställen eller speciella tider på dygnet säker, hör av dig till oss.