Internationellt inspektions- och certifieringsföretag med 4500 anställda väljer Fleet Completes fordonskontroll

Kontakta oss

Kunder vänder sig till UAB Kiwa Inspecta, ett privatägt inspektions- och certifieringsföretag, på jakt efter en pålitlig och objektiv partner för produktion, konstruktion, säkerhet och kvalitet inom byggbranschen.

En stor bilpark och 4500 anställda

UAB Kiwa Inspecta är en Fleet Completes största kunder i Litatuen och är en del av Kiwa-gruppen, som är ett av världens bästa test-, inspektions- och certifieringsföretag, som verkar i mer än 40 länder och har mer än 4500 anställda.

”Vi har en tydlig vision; att erbjuda byggföretag inspektion och certifiering av exklusiv kvalitet. Vi kontrollerar byggutrustningens tekniska skick, certifierar och tillhandahåller tekniska konsulttjänster, laboratorietjänster och utbildningstjänster. UAB Kiwa Inspecta säljer sina tjänster både till litauiska och utländska industri- och byggföretag”, säger Mantas Andriuškevičius, VD för Kiwa Inspecta i Litauen, i sin introduktion om företaget.

 

Fon Anlegg

Ett fordonsystem som klarar stora bilparker

Företaget har 65 anställda i Litauen. De spenderar en betydande del av sin arbetstid på vägen mellan kundbesök, eftersom de flesta inspektioner utförs på byggplatserna eller i företagets produktionsanläggningar. Därför har företaget en riktigt stor bilpark med hela 45 fordon. Dessa bilar är leasade. De som arbetar i företag med liknande antal bilar är medvetna om tiden det tar att spåra och dokumentera deras användning – för att registrera tider och vilket avstånd som körs och få kontroll på transportkostnader för att beräkna bränsleförbrukning och schemalägga servicetillfällen.

En del av detta är bokföringsarbete som måste utföras av en revisor, även om företaget och de anställda också måste ta ansvar för att dokumentera sina körsträckor – men detta sker nu helt automatiskt med elektronisk körjournal.

”Företaget som leasar bilarna tipsade oss om Fleet Complete. Då scannade vi marknaden och valde Fleet Complete som den bästa lösningen för våra behov av de tre erbjudandena vi fick på bordet. Naturligtvis bedömde vi också priset”,
säger Mantas Andriuškevičius.

SE PRISER

Fleet Complete fordonskontroll hjälper till att förebygga trafikolyckor

”Många litauiska företag väljer Fleet Complete fordonskontroll och bildelningslösning för att dela på företagsbilarna mellan medarbetare, få korrekta körjournaler och redovisning. Vi är glada över att vi kan erbjuda och skräddarsy de mest lämpliga lösningarna för varje kund”, säger Edvardas Talačka, Fleet Complete Client Manager.

Läs mer om Fleet Complete elektronisk körjournal, fordonskontroll och bildelning.

”Vi vill inte ens tänka tanken att hantera bilparken utan Fleet Completes fordonskontroll”

 

Mantas Andriuškevičius, CEO Kiwa Inspecta

 
  • 4500 anställda med en stor bilpark 
  • Beräkning av transportkostnader
  • Få exakta GPS-positioner
  • Automatisk körjournal
  • Säkrare körbeteende

Få priserbjudande på fordonskontroll

Vill du, precis som Kiwa Inspecta, effektivisera fordonshanteringen och få ett säkrare körbeteende hos medarbetarna?