Spara tid vid delegering av inkommande uppdrag. Få en snabb överblick över vilken anställd som befinner sig närmast kunden och som därmed kan ta uppdraget ifråga, utan att du behöver lägga tid på att ringa folket ute på vägarna,  Med vår uppdragsstyrningslösning kan du enkelt delegera uppdragen direkt via systemet med några tangenttryckningar

Våra Lösningar

Fleet Management + Uppgiftshantering

Uppgiftshantering

Komplett uppgiftshanteringsverktyg för dem som arbetar ute på fältet. Skicka uppdragen direkt till dina anställda från kontoret och få aktuella statusuppdateringar och återkoppling om projekt och uppgifter. Finns för PC/Mac, surfplatta och smartphone.

SE BILARNA På KARTAN

Du följer enkelt bilarna på kartan. Med överblick och kontroll över vad som händer på vägen får både föraren och kunden garanti för en snabb responstid och ett effektivt utförande av uppdraget. Samtidigt reduceras onödig extrakörning och tidsåtgång samtidigt som bränsleförbrukningen går ned.

RAPPORTER

Använd anpassade rapporter för att få överblick över kostnader, adresser eller körmönster och få kostnaderna under kontroll. Exportera till PDF och Excel eller integrera direkt i ERP och andra informationssystem.

RESERAPPORT

Övervaka bilens läge och motorns gång under resan och skapa extensiv statistik för resan. Detta inkluderar avgångs- och ankomstadresser, antal körda kilometer, restid samt maximal och genomsnittlig hastighet.

INTRESSEOMRÅDE PÅ KARTAN

Definiera ”områden” i kartfunktionen och håll reda på hur många gånger bilarna kör in i och ut ur ett visst område. Den här funktionen ger dig bättre kontroll över anläggningsprojekten, t.ex. när bilar, maskiner eller värdefull utrustning lämnade kunden eller byggplatsen.

VARNINGAR

Ställ in varningar i systemet och få meddelande omgående om ett fordon lämnar ett specifikt arbetsområde, överskrider definierade hastighetsgränser eller på annat sätt bryter fördefinierade gränser i systemet.

KOSTNADER

Detaljerad översikt över alla kostnader som är förknippade med din bilpark. Med hjälp av enkla kartor och statistik visar vi var du kan ta lönande initiativ.

PÅMINNELSER

Regelbundet underhåll av bilarna gör att förarnas säkerhet är på topp och minskar samtidigt oförutsedda driftkostnader. När du väl har lagt in detaljer om bilen kan systemet övervaka och varna dig när det är dags för service.

KUNDER

Importera alla dina kunder och se dem på den digitala kartan. Det gör det lättare att skapa en mer effektiv ruttplanering. När du eller dina anställda är ute på fältet är det lätt att kolla vilka andra kunder som befinner sig i området.

KPI

Definiera dina egna Key Performance Indicators (KPI) för de nyckeltal som är avgörande för din framgång. Till exempel genomsnittlig bränsleförbrukning eller antalet körda kilometer.

APP (Iframe)

App-lösning som gör det möjligt att visa data från externa system i vår fleet managements-lösning

Behöver du mer information?

EXTRA FUNKTIONER

PROJEKT

Ta kontroll över dina projekt. Vi ger dig en översikt över de kostnader och den tid du har använt per projekt. Med hjälp av adresslistor kan du enkelt tilldela turer till specifika projekt eller planera körrutter för dina anställda ute på vägen.

GODKÄNNANDEMODUL

Med vår godkännandemodul kan en enda administratör få överblick över ett obegränsat antal användare och körjournaler. Dessutom får du också möjlighet till integration till ditt lönesystem via vårt API.

.

API
Ved hjelp av vårt API har du muligheten for å integrere en rekke eksterne systemer som gjør det enkelt å tilpasse systemet til dine behov. Dersom du trenger hjelp med å sette opp integrasjonen er vår tekniske avdeling alltid klare til å bistå deg.

Helping Fleets Thrive!

Låt oss hjälpa dig med rätt lösning för ditt företag!