Elektronisk körjournal pris

Vad kostar en elektronisk körjournal?

Hur kan en elektronisk körjournal förbättra för dig?

En elektronisk körjournal kan faktiskt ”revolutionera” vardagen för både dig som privatperson och dig som företagare. Automatisk körjournal kopplas enkelt in till din bil via funktionen Plug N´Drive eller direkt på batteriet, och du kan börja använda den på direkten. Den inbyggda GPS-funktionen registrerar alla dina körsträckor korrekt per automatik utan att du behöver göra något.

Automatisk körjournal till bra pris

När du ska göra en ny investering så vill du självklart också få ett bra pris på det som du köper. Hos oss på Fleet Complete får du automatisk körjournal pris mycket fördelaktigt och konkurrenskraftigt. Om du vill veta vad det kostar fyller du i vårt kontaktformulär och begär en offert på den röda knappen nedanför. Det finns en rad olika fördelar med att installera en digital körjournal till ett bra pris, nämligen:

• Du kan alltid snabbt och enkelt få fram alla körsträckor.
• Du har ett körunderlag som motsvarar Skatteverkets krav.
• Du får tjänsteresor separat dokumenterade från dina privata.

Automatisk körjournal pris är fördelaktigt på många sätt. Här är ett urval av de branscher som är perfekt lämpade för en digital körjournal.

Bud och leverans
Bygg och anläggning
Teknisk service och installation

Hur mycket kör du, egentligen?

Det kan vara svårt att uppskatta hur mycket som man kör på en vecka, en månad och ett år. Oftast tror man sig ha ganska bra koll på alla körsträckor men kan ändå inte få ihop det när man ser att räkningen för drivmedel ”sticker iväg”. Genom att ha full koll på alla körsträckor kan du också bättre planera din körning. Det går oftadt att reducera mängden körningar och många kan också göra omstruktureringar i sin vardag så att vissa körsträckor kan kombineras. Med en körjournal får du ett kvitto på hur mycket som du egentligen kör och kan planera ditt arbete utifrån detta och även påverka kostnaderna för drivmedel genom att köra mindre. Här är ytterligare några fördelar med en automatisk körjournal:

• Dela privatbil med vän eller familjemedlem och dela på kostandera baserat på körjournalen.
• Full koll på dina körsträckor ger möjlighet till bättre planering av körningar.
• Prisvärd investering.

Elektronisk körjournal pris från Fleet Complete

Skaffa dig nya rutiner som förenklar din vardag och som också kan spara både tid och pengar. Med full kontroll över körsträckor behöver det aldrig råda några tvivel om när bilen användes och körjournalerna är alltid uppdaterade enligt Skatteverkets senaste regler.

Kontakta oss i formuläret nedanför för ett bra erbjudande av oss som är anpassat till din verksamhet. Oavsett om du har en eller flera bilar, personbilar eller varubilar så har Fleet Complete lösningen för dig.