Elektronisk körjournal till hantverkare

Digitalisera körjournalerna och få mer fakturerbar tid.

Fakturera mer med elektronisk körjournal

Som hantverkare i en konkurrenskraftig bransch med kvalitetsmedvetna kunder är det smart att välja en elektronisk körjournal. Uppnå maximal effektivitet och kvalitet i arbetet, och låt körjournalerna sköta sig korrekt av sig själva. Fleet Complete ser till att du får en marknadsledande GPS-lösning till ett rimligt pris.

Vi kan hjälpa ditt företag att öka lönsamheten och underlätta administrationen av dina företagsbilar så att du kan checka av så många uppdrag som möjligt på kortast tid och samtidigt erbjuda bättre service.

graphics-GUTS-5

Körjournal med fordonskontroll

Administrera bilparken med ett klick och se dina intäkter öka inom kort. Med vår körjournal kan du utnyttja bilarnas kapacitet på ett helt annat sätt än tidigare. Det blir lätt att planera effektiva rutter och hitta den närmaste medarbetaren för ett jobb.

Körjournalen med fordonskontroll ger också stora möjligheter att prata med de anställda om deras beteende på vägen. Det är lätt att få kontroll på allvarliga trafikbrott och farlig körning, som förutom att utgöra en risk för både människor och bilar, också resulterar i onödigt hög bränsleförbrukning. En av våra kunder berättar hur de sparar 1 miljoner kronor per år med Fleet Complete körjournal.

Route-Optimization-and-Vehicle-Tracking-96

BÄTTRE LOGISTIK

Se alla företagsbilar i en digital Google Maps-karta. Det ger dig full översikt över vad som händer på vägarna. Om du får ett brådskande uppdrag kan du snabbt hitta närmaste anställd och välja den snabbaste vägen.

Fuel_96

MINDRE DRIVMEDEL

Våra kunder intygar en betydande minskning av bränsleförbrukningen. Dels för att antalet ”privata resor” med företagsbilar reduceras eller försvinner med en digital körjournal och även för att det blir lättare att planera effektiva rutter.

report-icon-96-e1534325718583

KORREKT DOKUMENTATION

Skräddarsydda rapporter ger dig full översikt över tjänsteresor respektive privat resor, adresser, kostnader relaterade till respektive fordon, tid hos kunden, olämpliga körmönster och liknande. Rapporterna kan exporteras till PDF och Excel, samt integreras till ett av dina övriga informationssystem.

Elektronisk körjournal

Slösa inte fakturerbartid på att försöka få ihop en körjournal manuellt. Fleet Completes elektroniska körjournal ger dig kontroll över dokumentationen för alla körningar och kan användas som fakturaunderlag för arbetstid hos kunden. Körjournalen gör det också enkelt att hantera och godkänna milersättning för små och stora team.

autolog-1
Daily-Tasks-Icon-96

PUNKTLIGHET

Alla resor loggas korrekt och helt automatiskt med GPS. För dig som användare betyder det att du har dokumentation som visar när du kom till en kund och när du lämnade arbetsplatsen igen. Fakturaunderlaget är därför i ordning.

integration-03-96

ALLT I ETT SYSTEM

Som kund hos Fleet Complete kan du kombinera fordonshantering och körjournaler i ett och samma system så att körjournalerna är lätta att samla in, godkänna och överföra till det ert ekonomisystem.

approval-96

100 % SKATTESÄKER

Vår elektroniska körjournal överensstämmer med Skatteverkets senaste krav och uppdateras regelbundet. Det betyder att du och dina anställda använder körjournalen korrekt och är skyddade mot en skattesmäll så länge reglerna följs.

MacBook-Tasks

Projektstyrning för hantverkare

Fleet Complete erbjuder en komplett projekt- och fordonslösning för mobila arbetsförhållanden. Systemet håller ett öga på dina bilar och medarbetare i fältet och tilldelar jobbet till rätt person inom några sekunder via dator, surfplatta eller smartphone. Du får också uppdateringar om status när jobbet är slutfört.

load-planning-96

DELEGERA UPPDRAG

Visa pågående och väntande jobb på en skärm och få ett meddelande när en uppgift är klar.

Daily-Tasks-Icon-96

FÅR MER GJORT

Optimera arbetsbelastningen för dina medarbetare ute på fältet och få mer gjort på samma tid som tidigare.

signature-icon-96

LOGGA OVÄNTAT ARBETE

Om det uppstår oväntat arbete kan dina medarbetare tilldela sig dessa uppgifter via mobilen.