Information med anledning av COVID-19

Fleet Complete

Till våra kunder och samarbetspartners

 

Vi fortsätter att finnas tillgängliga och hjälpa våra kunder och partners över hela världen och Fleet Complete följer Corona-situationen (COVID-19) mycket noggrant och bygger våra svar och rekommendationer utifrån myndigheter och folkhälsomyndigheter lokalt runt om i världen.

Först och främst är hälsa, trygghet och säkerhet för våra anställda, kunder och partners vår högsta prioritet. I linje med de senaste råden från Världshälsoorganisationen och lokala medicinska myndigheter har vi eliminerat affärsresor för alla Fleet Complete-anställda globalt tills vidare.

Vi har också infört riktlinjer under denna perioden som innebär att alla kontorsanställda arbetar hemifrån tills vidare. Denna övergången har inneburit liten till ingen störning i driften, med tanke på att våra tjänster är molnbaserade och alla våra verktyg och system förblir fullt fungerande under denna period.

I några delar av världen har vi installationspersonal ute på fältet och denna del av verksamheten fortsätter som normalt, men vi följer noggrant de rådande hälsoriktlinjerna.

 

Vår beredskapsplan

 

Vi har nu satt i kraft vår beredskapsplan för att säkerställa kontinuerlig service och support till våra kunder och partners för att hålla igång företaget som normalt i så stor utsträckning som möjligt.

Som en del av planen har vi en dedikerad ledningsgrupp för COVID-19 som övervakar snabb utveckling, planerar för beredskapsscenarier och vidtar avgörande, informerade åtgärder för att begränsa spridningen av COVID-19, samtidigt som vi säkrar kontinuiteten i våra affärsprocesser.

Vi fortsätter att sälja, hantera ordrar, installera, hjälpa till med uppstart och vägledning och erbjuda teknisk support i enlighet med vår ordinarie affärsverksamhet.

Tveka inte på att kontakta vårt försäljnings-, kundbehandlings- och supportteam om frågor eller funderingar.

Vi är medvetna om att denna situation fortfarande ändrar sig snabbt och Fleet Complete kommer fortsätta att noga övervaka händelser på global och regional nivå, genom att uppdatera och anpassa sig när ny information blir tillgänglig. Vi kommer att fortsätta att dela uppdateringar och är trygga på våra åtgärder och vårt löpande planeringsarbete.

När situationen utvecklas vill vi att du ska veta alla på Fleet Complete gör allt vi kan för att hantera och svara på COVID-19-pandemin, med säkerheten för våra anställda, partners och våra samhällen i åtanke.

Tony Signature

Tony Lourakis
CEO
Fleet Complete

Vi är här för att hjälpa!

Vårt team är redo för att hjälpa dig på alla sätt vi kan.